Futbol

"Barcelona küçüklükten beri hayalimdi"

09 Haziran 2022 Perşembe 15:35 - Son Güncelleme 09 Haziran 2022 Perşembe 16:24  |  Kaynak : TRT SPOR

Gelecek sezon Barcelona'nın kadrosunda yer alacak Emre Demir, TRT SPOR'da yayınlanan Spor Stüdyosu programına konuk oldu. 18 yaşındaki genç milli sporcu "Barcelona küçüklükten beri hayalimdi." dedi.

18 yaşındaki genç yıldız adayının açıklamalarından satır başları şu şekilde:

"Kendimi geliştirmek için çok sıkı çalıştım"

"Sezonun ikinci yarısında çalışmalarımı hep Barcelona'yı düşünerek devam ettirdim. Çünkü oranın çok zor olacağını biliyorum. Barcelona'ya hazır gitmek istiyorum. Çünkü orada uzun yıllar kalıcı olmak istiyorum. Bu yüzden hem saha içi hem saha dışı kendimi geliştirmek için çok sıkı çalıştım. "

"Hedefim ülkemi en iyi şekilde temsil etmek"

"Aslında çok heyecanlıyım. Transferim olduktan sonra Barcelona'yı daha farklı gözle izlemeye başladım. Çünkü acaba ben orada nasıl olurum dedim. Kendimi saha içine koyarak izledim. Hedefim her zaman orada kalıcı olmak, başarılı olmak ve ülkemi en iyi şekilde temsil etmek."

"Barcelona küçüklükten beri hayalimdi"

"Barcelona küçüklükten beri hayalimdi. Her maçını izlerdim. Şu an sezon bitmesine rağmen ara ara izliyorum eski maçlarını. Orada örnek aldığım futbolcu Messi'ydi. Onun gidişi beni üzdü açıkçası. Çünkü onunla beraber oynamayı istiyordum. İnşallah Barcelona'da uzun yıllar kalır ve bir gün 10 numaralı formayı giyerim."

"Kayserispor'da neden oynatılmadığımı ben de bilmiyorum"

"Transferim gerçekleştikten sonra Barcelona benim Kayseri'de oynamamı daha çok istiyordu lig tecrübesi olduktan sonra. Ama imzayı attıktan sonra oynatılmadım. Neden oynatılmadığımı ben de bilmiyorum. Oynamayı çok istiyordum. Her hafta kendimi hazırlıyordum ama bir türlü o şansı bana vermediler. Neden vermediler bilmiyorum. Olayla ilgili pek bir şey söylenmedi bana. Sözleşmede oynarsam ekstra bonus paralar alacakları durum da vardı ama yine de kulüpte bana o şans verilmedi."

"Hayal kurmadan bir şeyleri başaramıyorsun"

"8 aydır dil eğitimi alıyorum. Hem İspanyolca hem İngilizce. Oraya gidince bir sıkıntı yaşamayacağımı düşünüyorum. Daha da geliştireceğim. Hayal kurmadan bir şeyleri başaramıyorsun. Ben de hayallerim doğrultusunda çalıştım."

Sıradaki Haber
Valencia'da Gattuso dönemi
Yükleniyor lütfen bekleyiniz