Futbol

Burak Yılmaz, Kakuta'ya cevabı sahada verdi

08 Mayıs 2021 Cumartesi 00:57 - Son Güncelleme 08 Mayıs 2021 Cumartesi 01:07  |  Kaynak : TRT SPOR

Milli takımın yıldızı Burak Yılmaz, Nord derbisi öncesi “Paris Saint-Germain’in şampiyon olmasını isterim” açıklaması yapan Lens'in Lille doğumlu 10 numarası Gael Kakuta'ya cevabını, kaydettiği 2 golle yeşil sahalarda verdi.

Ligue 1'de adım adım şampiyonluğa giden Lille'i Yusuf Yazıcı ve Zeki Çelik ile beraber sırtlayan futbolcuların başında gelen milli takımın tecrübeli forveti Burak Yılmaz, Nord derbisi öncesi “Paris Saint-Germain’in şampiyon olmasını isterim” açıklaması yapan Lens'in 10 numarası Gael Kakuta'ya cevabını yeşil sahalarda verdi.

Takımını 4. dakikada kaydettiği golle 1-0 öne geçiren Burak, ilk yarının son anlarında ise ceza sahası dışından sol ayağıyla gönderdiği füzeyle farkı 2'ye çıkardı. Takımının aldığı galibiyette bir numaralı pay sahibi olan 'Kral' maç öncesi Kakuta ile ilgili gelen soruya, “Çok tecrübeli ve iyi bir oyuncu. Keşke hissettiklerini içinde tutsaydı. Bunu dışa vurmanın bir anlamı olduğunu düşünmüyorum. Çünkü geçen hafta Paris’e yenildiler.” yanıtını vermişti.

Sıradaki Haber
Kral, Lille'i şampiyonluğa taşıyor
Yükleniyor lütfen bekleyiniz