Futbol

El Clasico'ya hazırlanmak çok kolay!

25 Ekim 2013 Cuma 15:25 - Son Güncelleme 25 Ekim 2013 Cuma 15:36

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, dev maç öncesi konuştu.

İspanya La Liga bir kez daha El Clasico'ya sahne olacak. Barcelona ile Real Madrid arasındaki 167.maç yarın Nou Camp'ta oynanacak.

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, bir İspanyol radyosuna yaptığı açıklamada, şimdiye kadar bir maçta ilk 11'de sahaya sürdüğü Gareth Bale'in ilk 11'de oynamaya hazır olduğunu söyledi. İtalyan teknik adam ayrıca, ''Çok önemli bir maç çünkü büyük bir takıma karşı oynayacak ve Real Madrid'in bu sezon nasıl olduğunu göreceğiz. Ben kazanacağımıza dair bir heyecan içindeyim. Umarım yarın planladığımız bir maçı oynarız" dedi.

Barcelona'nın zayıf yönlerini bulmaya çalışacaklarını dile getiren Ancelotti, "Bu tip maçlara hazırlanmak çok daha kolay çünkü futbolcular daha motive. Tek sorun, rakip takımın gücü'' diye konuştu.

"Artık Ronaldo'nun zamanı"

Barça'nın futbolunu Real Madrid'e göre ''daha doğal'' bulduğunu söyleyen Ancelotti, Katalan takımının son yıllarda çok büyük değişiklikler yapmamış olması nedeniyle kendilerine daha güvenen bir futbol oynadıklarını belirtti. Ancelotti, Altın Top ödülü için ise ''Ronaldo'nun zamanı'' diyerek, futbolcusunu destekledi.

Sıradaki Haber
Dos Santos 6 ay yok
Yükleniyor lütfen bekleyiniz