Futbol

Elvir Baliç, Tuzla City ile anlaştı

01 Ekim 2019 Salı 17:42 - Son Güncelleme 01 Ekim 2019 Salı 17:53

Bosna Hersek 1. Futbol Ligi (Premijer Liga) takımlarından Tuzla City'de teknik direktörlük görevine uzun yıllar Türk takımlarında forma giyen Elvir Baliç getirildi.

Ligde üçüncü sırada bulunan mavi-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, Milenko Bosnjakovic'in istifasının ardından boşalan teknik direktörlük görevine eski milli futbolcu Balic'in getirildiği ifade edildi.

Balic'in yarın Tuzla şehrine gelerek resmi sözleşme imzalayacağı belirtildi.

Türkiye'deki kariyerine Bursaspor ile başlayan Baliç, yeşil-beyazlı ekipten Fenerbahçe'ye gitmişti.

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Baliç, Türkiye'de Galatasaray, Konyaspor, Ankaragücü ve İstanbulspor'da da forma giydi.

Milli takım formasını 38 kez giyen Balic, Türkiye'deki kariyerine Bursaspor ile başlamıştı. Baliç, yeşil-beyazlı ekipten Fenerbahçe'ye transfer olmuştu. Elvir Baliç, Fenerbahçe'den ise rekor bir bonservis karşılığında Real Madrid'e gitmişti.

Türkiye'de Galatasaray, Konyaspor, Ankaragücü ve İstanbulspor'un da formasını giyen Baliç, İspanya'da Real Madrid'in dışında Rayo Vallecano'da top koşturdu.

Bosna Hersek A Milli Futbol Takımı'nda Safet Susic'in yardımcılığını yapan Balic, bir dönem Kardemir Karabükspor'u da çalıştırmıştı.

Kaynak: TRT SPOR, AA

Sıradaki Haber
Milan'da kriz üstüne kriz
Yükleniyor lütfen bekleyiniz