Futbol

Eski Gençlerli antrenörle kapıştı

03 Kasım 2014 Pazartesi 17:25 - Son Güncelleme 03 Kasım 2014 Pazartesi 17:34

Antrenörle tartışan Boşnak futbolcu Zec, bakın ne yaptı?

Boşnak futbolcu Ermin Zec, sezon başında transfer olduğu Hırvatistan Birinci Ligi takımlarından Rijeka ile bağlarını kopardığını açıkladı.

Hırvatistan basınına açıklamalarda bulunan Zec, kulüpten ayrılma sebebinin teknik direktör ile girdiği tartışma olduğunu belirtti.

Dört yıl boyunca Gençlerbirliği forması giyen ve sezon başında Rijeka'ya transfer olan Zec, Rijeka'daki kariyerine iyi bir başlangıç yapmış, attığı gollerle dikkatleri üzerine çekmişti. İlk haftaların ardından Rijeka Teknik Direktörü Matjaz Kek ile arasının açıldığını aktaran Zec, takımının hafta sonu Slaven Belupo ile berabere kalmasıyla birlikte iplerin koptuğunu ifade etti.

Zec, Slaven Belupo maçında oyuna girdikten sonra sürekli teknik direktörün eleştirilerinin odağında kaldığını belirterek, "Sadece beni eleştiriyordu ve bunu yanlış bir şekilde yapıyordu. Sinirlenip elimi salladım, ona çarptı. Tartışmamız soyunma odasında da sürdü. Ağır sözler söylendi. Artık onunla çalışmamın bir anlamı olmadığını düşündüm. İkimizden biri gitmeliydi" ifadelerini kullandı.

Kendisine karşı son derece dürüst olan Rijeka yönetimine teşekkür eden Zec, "Her ne kadar Türkiye'den Hırvatistan'a tranfer olmak, geriye atılmış 50 adım olarak görülse de ben Rijeka'ya gelerek iyi bir hamle yaptığımdan emindim. Yanıldım ama yapacak bir şey yok" diye konuştu.

Zec, tranfer dönemi açılana kadar Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'da özel antrenör eşliğinde çalışmalarını sürdürecek. Yasal olarak ocak ayına kadar Rijeka'nın futbolcusu olmaya devam edecek Zec, transfer döneminin açılmasıyla yeni bir kulüp ile anlaşma imzalayabilecek.

Sıradaki Haber
Makelele dönemi bitti
Yükleniyor lütfen bekleyiniz