Futbol

Gökhan İnler ayrılacak mı?

21 Mayıs 2014 Çarşamba 16:59 - Son Güncelleme 21 Mayıs 2014 Çarşamba 17:01

G.Saray'ın gündeminde olduğu iddia edilen Gökhan'ın menajeri açıklama yaptı.

Yabancı kontenjanındaki yeni düzenlemenin ardından gözünü yerli isimlere çeviren Galatasaray'ın transfer listesinde olduğu iddia edilen Türk asıllı İsviçreli orta saha oyuncusu Gökhan İnler hakkında menajerinden açıklama geldi.

Bir İtalyan radyosuna konuşan Gökhan'ın menajeri Dino Lamberti, başarılı futbolcunun Napoli'de mutlu olduğunu belirtse de, transfer için açık kapı bıraktı.

Lamberti, Gökhan'ın Napoli'deki geleceği hakkında konuşarak, "Gökhan Napoli'de mutlu ancak geleceği sadece bize bağlı değil. Benim ve Gökhan için; kulübün ve teknik direktörünün (Rafa Benitez) kendisi hakkında ne düşündüğü önemli. Benitez, her zaman Gökhan'ı oynatıyor" dedi.

Gökhan'ın menajeri şöyle devam etti:
"Inter, Napoli gibi yükselişte olan bir takımda olmaktan memnun ve hatta son maçlarda Barcelona gibi oynadılar. Gökhan'ın Napoli'de kalıp kalmayacağı ile ilglili bir karar verilmedi fakat Benitez ve kulüp onunla devam etmek isterse, çok mutlu oluruz. Gökhan'a teklifler geldiği çok açık. Benitez büyük bir teknik direktör ve Gökhan'a çok değer veriyor. Takım hızlı oynuyor ve Gökhan'ın takımla arası iyi. Daha iyisi olamazdı"

(Ajansspor)

Sıradaki Haber
İtalya'da yine ırkçı saldırı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz