Futbol

GÖRÜNTÜLÜ HABER! Böylesi görülmedi!

09 Ekim 2013 Çarşamba 21:26 - Son Güncelleme 09 Ekim 2013 Çarşamba 23:04

Taraftarın formasını çıkardığı antrenör istifa etti.

Levski Sofya futbol takımın başına getirilen ve basına tanıtıldığı sırada sözlü ve fiziki saldırıya uğrayan İvaylo Petev, yaşadığı taraftar baskısı sonucu istifa etti.

Basın toplantısı yapıldığı odaya giren bir grup taraftar Petev'in giydiği yeni takım formasını çıkarmasını istemiş, bunu yapmayınca da formayı zorla çıkartmıştı. Takım taraftarları Petev'i istemediklerini ve gerekirse CSKA ile oynanacak olan derbi maçına sabotaj düzenleyeceklerini belirtmişti.

GÖRÜNTÜLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Kulüp Başkanı Todor Batkov, yıl sonuna kadar takımın Antoni Zdravkov tarafından yönetileceğini belirtti. Batkov, "Petev'e yazık oldu. Bu şekilde karşılanmayı hak etmiyordu." dedi.

Olayla ilgili deklarasyon yayınlayan taraftarlar, başarılı sonuçlar elde edememesine rağmen eski antrenör Saşa Yokanoviç'in kalmasını istediklerini açıkladı.

Yöneticilere sitem edilen deklarasyonda şu ifadelere de yer veriliyor: "Dünkü olay yanlış yönetimden kaynaklanan, özellikle son 4 aydır artan gerilimin bir tezahürüdür. Petev'e yapılan müdahaleyi ayıp olarak nitelendiriyorsunuz. Ya Levski'nin Avrupa kupalarından elenmesi, ligdeki derecesi ayıp değil mi? Antrenör değişikliğini basından öğrenmeye artık izin vermeyeceğiz."

Levski Sofya takımı, şu anda ligde 19 puanla 6'ıncı sırada bulunurken birinci olan Ludogorets'in 9 puan gerisinde yer alıyor.

Sıradaki Haber
İlkay Gündoğan'ın sakatlığı kafa karıştırıyor
Yükleniyor lütfen bekleyiniz