Futbol

Griezmann geliyor o gidiyor!

11 Mayıs 2018 Cuma 19:10 - Son Güncelleme 11 Mayıs 2018 Cuma 19:31

Adı uzun süredir Barcelona ile anılan Antoine Griezmann'ın, Katalan kulübüne katılması halinde Luis Suarez ile yolların ayrılacağı iddia edildi.

Atletico Madrid forması giyen Griezmann, geçen yaz Manchester United'ın kapısında dönmüştü. Fransız yıldız bu yaz Barcelona'ya transfer olmayı umut ediyor.

İspanyol Radio Cataluna'nın iddiasına göre, Griezmann'ın kulübe katılması halinde Uruguaylı Luis Suarez'in satılacağı belirtildi. 

Sezon başında Dortmund'tan transfer edilen Ousmane Dembele'den beklenen katkı alınmamasına rağmen henüz 20 yaşında olması ve kendini geliştirmeye açık olması nedeniyle Katalan kulübünün Fransız oyuncunun satışına sıcak bakılmadığı belirtilen haberde, Messi'nin kulüp için hayati bir değere sahip olması ve Coutinho'nun da Ocak ayında transfer edilmesinden ötürü Griezmann takıma katılması halinde 31 yaşına gelen Suarez ile yolların ayrılması bekleniyor.

Suarez geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda "Kulübe Griezmann, Ousmane Dembele ve Philippe Coutinho gibi kaliteli oyuncuların gelmesi muhteşem bir şey" demişti. 

trtspor.com.tr

Sıradaki Haber
Real Sociedad'dan efsane oyuncusuna özel veda
Yükleniyor lütfen bekleyiniz