Futbol

G.Saray'a Ada'dan kötü haber!

23 Aralık 2013 Pazartesi 13:33 - Son Güncelleme 23 Aralık 2013 Pazartesi 14:02

Galatasaray'ın Devler Ligi'ndeki rakibi Chelsea, takviye için harekete geçti.

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Chelsea, Ocak ayındaki ara transfer dönemi için şimdiden kolları sıvamış ve Inter'in yldızını kadrosuna katmak için görüşmelere başlamıştı.

Teknik direktör Jose Mourinho'nun mutlaka kadrosuna görmek istediği Fredy Guarin için Inter ile 15 Milyon Pound bonservis bedeli karşılığında anlaşma sağlandığı iddia edilmişti.

Kolombiyalı yıldız ise yaptığı açıklamada, "Evet Chelsea hakkında gelişmeler var. Bunu inkar edemem. Ben Inter'de kalmak isterim. Menajerim Mourinho ile konuştu ancak ben konuşmadım" dedi.

Chelsea ile 4.5 yıllık sözleşme imzalama konusunda prensip anlaşması yaptığı konuşulan Guarin, Inter'in bu sezon ligde oynadığı 17 maçta da ilk 11'de sahaya çıkmış ve 3 gol atıp 7 de asist yapmıştı.

Guarin, Inter bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmediği için Chelsea'ye transfer olduğu takdirde Galatasaray'a karşı oynayabilecek.

27 yaşındaki futbolcu, 2011-2012 sezonunun devre arasında Porto'dan kiralık olarak Milano'ya gelmiş ve aynı sezonun sonunda 11 Milyon Avro karşılığında bonservisiyle birlikte Inter renklerine bağlanmıştı.

Boca Juniors ile 2 lig şampiyonluğu yaşayan Guarin, 2008'de St Etienne'den transfer olduğu Porto'da ise toplam 8 kez kupa kaldırmıştı. Başarılı forvet oyuncusu, Kolombiya Milli takım formasını ise 47 defa terletti.

Kolombiyalı yıldız Fredy Guarin'in Ocak ayındaki ara transfer döneminde Chelsea'nin formasını giyeceği ifade ediliyor. 

Sıradaki Haber
İngiliz futbolcu tutuklandı!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz