Futbol

Hazard'ın gözü zirvede

28 Ocak 2014 Salı 15:46 - Son Güncelleme 28 Ocak 2014 Salı 15:50

Chelseali Hazard, Messi ve Ronaldo ile aynı seviyeye gelmek istiyor.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea'nin genç oyuncusu Eden Hazard, dünyanın en iyi futbolcusu unvanını almak için yakında Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo ile yarışacak düzeyde olacağını iddia etti.

Belçika basınına konuşan Hazard, eskiden futbolun kendisi için fazla önem arz etmediğini itiraf ederek, "Öncesinde futbol, sadece kendimi eğlendirmeyi başardığım sıradan bir oyundu ve insanların benim hakkımdaki düşünceleri önemli değildi" dedi.

Chelsea'de oynamaya başlamasının ardından futbola bakış açısının değiştiğini vurgulayan Hazard, "Burada kalitemin farkına vardım. Eskiden de iyi oyuncuyudum ama dünyanın sayılı yıldızlarından değildim. İngiltere'de olgunlaştım" ifadesini kullandı.

Sahaya çıktığında daha fazla sorumluluk aldığını ve daha istikrarlı oynadığını söyleyen 23 yaşındaki oyuncu, "Tabii ki dünyanın en iyisi olmak istiyorum. Daha fazla efor sarfedersem, yakın gelecekte Messi ve Ronaldo ile rekabet edecek düzeye geleceğimin farkındayım" değerlendirmesinde bulundu.

Messi ve Ronaldo'nun harika istatistiklere sahip olduğunu hatırlatan Belçikalı oyuncu, "O kadar yüksek seviyeye erişip erişemeyeceğimi bilmiyorum, yine de yarışa varım" diye konuştu.

Hazard, Premier Lig'de bu sezon 22 maçta 9 gol ve 7 asistlik bir performans sergiledi.

Sıradaki Haber
Bayern'in tüm açılarının toplamı Lahm
Yükleniyor lütfen bekleyiniz