Futbol

Higuain Lazio'nun fişini çekti!

18 Ocak 2015 Pazar 16:13 - Son Güncelleme 18 Ocak 2015 Pazar 16:19

Napoli, Serie A'nın 19. haftasında deplasmanda Lazio'yu 1-0 mağlup etti.

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi 2. turundaki rakibi Napoli, İtalya Birinci Futbol Ligi'nin (Serie A) 19. haftasında deplasmanda Lazio'yu 1-0 yendi.

Roma Olimpiyat Stadı'nda Lazio'nun Napoli'yi konuk ettiği müsabakayı tecrübeli hakem Nicola Rizzoli yönetti.

Karşılaşmanın 18. dakikasında, uzun pasla gelişen Napoli atağında ceza sahasına sağ kanattan girerken topu önünde bulan Arjantinli golcü Gonzalo Higuain, karşısındaki rakibini vücut çalımıyla geçerek topu ağlara gönderdi: 1-0

Golden sonra Napoli üzerinde baskısını artıran evsahibi takım, girdiği pozisyonları değerlendiremeyince ilk yarı, Napoli'nin üstünlüğüyle geçildi.

Mücadelenin ikinci yarısında başka gol olmayınca konuk ekip, Roma'dan 1-0 galip ayrıldı.

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Napoli, bu sonuçla; 3 puanı hanesine yazdıran taraf olurken, puanını 33'e yükselterek, üçüncülük koltuğunu Lazio'dan aldı. Evsahibi takım ise 31 puanda kalırken puan tablosunda 4'üncü basamağa geriledi.

Karşılaşmada evsahibi Lazio; Berisha, Basta, Cana, Radu, Cavanda (Dk. 83 Pererinha), Biglia, Ledesma (Dk. 46 Klose), Parolo (Dk. 81 Cataldi), Candreva, Djodjevic, Balde, konuk Napoli ise Barbosa, Maggio, Koulibaly, Albiol, Strinic, Gargano, Lopez, Callejon, De Guzman (Dk. 83 Jorginho), Martens (Dk. 62 Hamsik) ve Higuain (Dk. 86 Zapata) onbiriyle mücadele etti.

Maçtan notlar

Karşılaşmada Lazio'nun fanatik taraftarlarının bulunduğu kuzeydeki kale arkası tribünü, bir maçlık tribün kapama cezasıyla boş kaldı. Geçen hafta oynanan Roma-Lazio derbisindeki taşkınlıkları sebebiyle ceza alan o bölümde oturan taraftarlar, bu maçta güney kale arkasından mücadeleyi izledi.

Maç öncesi Lazio tribününden saha içine inmesi için bırakılan Lazio'nun sembolü olan kartal, stadın üstünde tur atarak kale arkasındaki tribüne kondu.

Sıradaki Haber
Çin ve Özbekistan ikinci turda!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz