Futbol

İngiliz devi Türk yıldızların peşinde!

14 Mart 2015 Cumartesi 16:54 - Son Güncelleme 14 Mart 2015 Cumartesi 17:07

Liverpool, transfer listesine iki önemli Türk yıldızı ekledi.

İngiltere Premier Lig'de bir maçı eksik lider Chelsea'nin 12 puan gerisinde beşinci sırada yer alan Liverpool, sezon başında Luis Suarez'i satıp yerine kattığı oyunculardan istediği verimi alamadı.Gelecek sezon için şimdiden oyuncu arayışına başlayan İngiliz devinin iki Türk yıldızı listesine eklediği iddia edildi.

Geçen sezon Premier Lig'de gol kralı olan Luis Suarez'i yüksel bir bedelle Barcelona'ya satan Liverpool, bu satıştan sonra Lallana, Balotelli, Lambert ve Markovic gibi isimleri kadrosuna katmıştı. Hücuma yönelik bu takviyelerinden istediği sonucu alamayan Liverpool, özellikle orta sahada oyunu ön tarafa taşımakta zorluklar yaşıyor.

Steven Gerrard'ın sezon sonunda takımdan ayrılacak olması, ayrıca da 20 yaşındaki yıldız Raheem Sterling'in de transfer olmasına büyük ihtimal veriliyor.

Eurosport'un haberine göre Liverpool , Bayer Leverkusen'li  Hakan Çalhanoğlu ve Atletico Madrid forması giyen Arda Turan'ı kadrosuna katmak istiyor.

Arda Turan'ın satışına onay verilebilir

Galatasaray'dan 13 milyon Avro bedelle Atletico Madrid'e transfer olan, burada gösterdiği performans ile ilk 11'in vazgeçilmezi olan ve kupalar kazanan Arda, yeni kontratı ile serbest kalma bedelini 41 milyon Avro'ya kadar da çıkarmıştı.

Sezon sonunda forvet mevkisine Edinson Cavani takviyesini yapması beklenen Atletico Madrid, buna kaynak yaratmak adına Arda Turan'ın satışına onay verebilecek hale geldi. Arda Turan'ın da çeşitli açıklamalarında Premier Lig'de Liverpool forması giymenin hayali olduğunu açıkladığı bilinirken, takıma oyun lideri arayan Liverpool'un iştahı daha da kabarmış oldu.

Sıradaki Haber
İsveç futbolunda "yeşil kart" devri
Yükleniyor lütfen bekleyiniz