Futbol

İspanya’da Granada fırtınası

22 Eylül 2019 Pazar 15:47 - Son Güncelleme 22 Eylül 2019 Pazar 16:06

İsmail Köybaşı ve Robert Soldado'nun formasını giydiği Granada dün akşam Barcelona'yı kendi evinde 2-0 yenerek İspanya Ligi'nde liderliğe oturmayı başardı.

İspanya Ligi La Liga’da Granada fırtınası esiyor. Son olarak Barcelona’yı kendi evinde 2-0 yenen Granada 5 haftada topladığı 10 puanla maç fazlasıyla liderlik koltuğunda oturmayı başardı.

Sezon başında Fenerbahçe’de oynayan Soldado ve İsmail Köybaşı’nı transfer etmesiyle Türkiye’de dikkatleri üzerine çeken Granada İspanya liginde oynadığı 5 maç sonunda aldığı 3 galibiyet 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet ile maç fazlasıyla liderlik koltuğunu ele geçirdi. Son olarak Messi’li Barcelona’yı kendi evinde 2-0 yenen Granada oynadığı oyun ile futbol severlerin takdirini topluyor.

Granada'nın sezon başında Fenerbahçe'den renklerine bağladığı İsmail Köybaşı ligde henüz forma şansı bulamazken ilk kez Barcelona karşısında 18 kişilik kadroya dahil edildi ve karşılaşmayı yedek kulübesinden takip etti. Fenerbahçe ile sözleşmesi sona erdikten sonra Granada ile sözleşme imzalayan İspanyol golcü Roberto Soldado ise ligde oynanan 5 karşılaşmada da oynadı ve bu karşılaşmalarda 1 gol 2 asistlik performans sergiledi.

Sezonun ilk maçında Villareal ile 4-4 berabere kaldıktan sonra Sevilla’ya 1-0 yenilen Granada ligde oynadığı son 3 karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak puanını 10’a yükseltti. Bu süreçte Espanyol’u 3-0 Celte Vigo’yu 2-0 son olarak Barcelona’yı 2-0 yenen Granada çıktığı 5 müsabakada 11 gol atıp kalesinde 5 gol gördü.
33 milyon 500 bin euroluk kadro değeri bulunan Granada’nın ilerleyen haftalarda bu çıkışını devam ettirecek mi merak konusu…

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
Inter rakip tanımıyor
Yükleniyor lütfen bekleyiniz