Futbol

İşte Avrupa'nın gündemindeki transferler

26 Aralık 2016 Pazartesi 11:42 - Son Güncelleme 26 Aralık 2016 Pazartesi 08:52

Kadrosunu güçlendirmek isteyen kulüpler, yıldız futbolcular için kolları sıvadı.

Ara transfer dönemi yaklaştı. Kadrosunu güçlendirmek isteyen kulüpler, yıldız futbolcular için nabız yoklamaya başladı.

Marco Van Ginkel

Takım değiştirmesi beklenen yıldızlardan biri Chelsea'de top koşturan Marco Van Ginkel. Dick Advocaat'ın gelişiyle adı Fenerbahçe ile de anılan Ginkel, İtalyan basınına göre Inter yolunda.

Sözleşmesi 2018'de bitecek olan 24 yaşındaki Hollandalı orta saha oyuncusu için eski kulübü PSV Eindhoven da nabız yokluyor.

Felipe Melo 

Valencia'nın başına geçen Galatasaray'ın eski Teknik Direktörü Cesare Prandelli'nin, eski öğrencisi Felipe Melo ile çalışmayı planladığı belirtiliyor.

İspanyol basını, Inter'de yeterince şans bulamayan 33 yaşındaki Melo'nun, Valencia'ya geleceğini öne sürdü. Prandelli, Melo ile Galatasaray'dan önce Fiorentina'da da çalışmıştı.

Yacine Brahimi

Porto'nun 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Yacine Brahimi'nin ismi ise Juventus ile anılıyor. Şu an Fransa zirvesindeki Nice'in de bu futbolcu için temasta olduğu bildiriliyor.

Ousmane Dembele

Napoli'nin sol beki Faouzi Ghoulam ile Borussia Dortmund forması giyen Ousmane Dembele'nin ise Real Madrid'in ara transfer listesinde yer aldığı belirtiliyor. Ancak, Eflatun-Beyazlılar, FIFA yasağı dolayısı ile yaz sonuna kadar aldığı oyuncuları oynatamayacak.

Wayne Rooney

İngiltere basını'nın haberine göre, Çin ekiplerinden Guangzhou Evergrande ve Burak Yılmaz'ın takımı Bejing Guoan, Wayne Rooney'in peşinde.

Rooney için astronomik bir teklif yapılması bekleniyor. Öyle ki Rooney, teklifi kabul etmesi halinde en fazla maaş alan futbolcu olabilecek. 

Sıradaki Haber
Beşiktaş'ın rakibi evinde berabere
Yükleniyor lütfen bekleyiniz