Futbol

İşte Laudrup'un yeni adresi

02 Temmuz 2014 Çarşamba 09:22 - Son Güncelleme 02 Temmuz 2014 Çarşamba 09:23

Michael Laudrup, Katar'ın geçen sezonki lig şampiyonu El Lahviye ile anlaştı

 İngiltere Premier Lig takımı Swansea City'nin eski teknik direktörü Michael Laudrup'un, Katar'ın geçen sezondaki şampiyonu El Lahviye takımıyla anlaştığı bildirildi.

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, en son Swansea'yi çalıştıran, 50 yaşındaki Danimarkalı teknik adam ile anlaştıkları, sözleşme detaylarının ileri bir tarihte açıklanacağı belirtildi.

Futbolculuk döneminde orta sahada oynayan ve kariyerinde Ajax, Juventus, Barcelona ve Real Madrid takımları bulunan Laudrup, ülkesinde yayın yapan Politiken gazetesine verdiği bir röportajda, "Teknik direktörlük kariyerimin son aşamasına giriyorum. Lahviye, son veya bir önceki durağım mıdır, bir şey diyemem. Bu dönemin, iki, üç ya da dört yıl sürme ihtimalini de kestiremiyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Laundup, İngiltere'de Lig Kupası'nı kazanmalarından bir sene sonra geçen sezonun ilk yarısında Swansea'nin kötü performansı nedeniyle şubat ayında kulüpten kovulmuştu. Bu ayrılık, Laudrup'un teknik direktörlük kariyerinde kontratı tamamlanmadan ayrıldığı dördüncü kulüp oldu.

El Lahviye takımı, kuruluşundan bir sene sonra yükseldiği Katar Süper Ligi'nde 2010-2011, 2011-2012 sezonları ile geçen sezon şampiyon olmuştu. Belçikalı Teknik Direktör Eric Gerets, bu yıl Birleşik Arap Emirlikleri'nden El Cezire'yle imza atmadan önce 2012-2014 yıllarında El Lahviye'yi yönetmişti.

Sıradaki Haber
Costa resmen Chelsea'de
Yükleniyor lütfen bekleyiniz