Futbol

İtalya'da yaprak dökümü sürüyor

12 Kasım 2013 Salı 15:49 - Son Güncelleme 12 Kasım 2013 Salı 15:52

Serie A takımlarından Chievo Verona, Sannino ile yollarını ayırdı.

İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Chievo Verona, teknik direktörü Giuseppe Sannino'nun işine son verirken, Sannino bu sezon görevden alınan 4. teknik adam oldu.

12 haftası geride kalan Serie A'da kötü giden takımların teknik direktörleriyle ayrılık haberleri peşpeşe geliyor. Cenova kentinin takımı Sampdoria'nın Delio Rossi ile yollarını ayırmasından sonra Verona kentinin takımlarından Chievo'nın da çalıştırıcısı Giuseppe Sannino'nun işine son verdi.

Ligde şu ana kadar oynanan 12 maçta, sadece 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 8 yenilgi alarak ligin dibine demir atan Chievo, kötü gidişatı durdurmak için çareyi teknik direktör değişiminde gördü.

Sarı-mavili kulüpten yapılan açıklamada, Sannino ve ekibine bugüne kadarki çalışmalarından ötürü teşekkür edilip, bundan sonra kariyerleri için başarı dilendi.

Sannino'nun görevden alınmasıyla henüz 12 haftası geride kalan ligde işine son verilen teknik adam sayısı 4'e çıktı.

Serie A'nın 2013-2014 sezonunun ilk haftalarında Genoa'da Fabio Liverani, Catania'da da Rolando Maran'nın görevden alınmıştı.

Ligde şu ana kadar toplamda 4 teknik direktörün işine son verilirken, beşinci ismin AC Milan'ı çalıştıran Massimiliano Allegri olabileceği İtalyan basınında çıkan haberlerde belirtiliyor. Bu sezon istikrarsız performansıyla dikkati çeken ve şampiyonluk yarışından erken kopan AC Milan'da kulübün sahibi Silvio Berlusconi'nin şimdilik Allegri ile devam kararı aldığı ancak gelecek maçların 46 yaşındaki teknik adamın kariyerini tayin edeceği ifade edildi. 

Sıradaki Haber
Ansotegi 1 yıl daha Real Sociedad'da
Yükleniyor lütfen bekleyiniz