Futbol

İzmir'de kazanan "Soma" oldu

06 Ağustos 2014 Çarşamba 23:12 - Son Güncelleme 06 Ağustos 2014 Çarşamba 23:28

Galatasaray, İspanyol ekibi Atletico Madrid ile golsüz berabere kaldı.

Geliri Soma'daki maden faciasında hayatını kaybedenlerin ailelerine verilecek müsabakada Galatasaray ile İspanyol ekibi Atletico Madrid 0-0 berabere kaldı.

Soma'daki maden faciası nedeniyle oynanan karşılaşmada her iki takım da gol bulamadı.

Sezon öncesinde 4. hazırlık maçına çıkan Galatasaray ilk kez berabere kalırken, ilk defa bir müsabakada gol atamadı.

Galatasaray, Avusturya Windischgarsten bölgesinde gerçekleştirdiği kamp çalışmaları sırasında bölgesel lig ekiplerinden SK Vorwarts Steyr'i 3-1 mağlup etmişti. Daha sonra Viyana'da Ernst Happel Stadı'nda Rapid Wien'le karşılaşan sarı kırmızılı ekip rakibine 3-1 yenilmişti.

Galatasaray, üçüncü hazırlık maçında ise Macaristan temsilcisi Honved karşısında 2-1'lik skorla galip gelmişti.

- Atletico Madrid 4. maçını oynadı

Geçen sezon La Liga'yı şampiyon tamamlayan ve Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde final oynayan Atletico Madrid bu sezon 4. hazırlık maçını bıraktı. Daha önce oynadığı 3 maçın 2'sinde gol atamayan İspanyol ekibi Galatasaray karşısında da gol bulamadı.

Daha önce Numancia'yı 1-0 mağlup eden Atletico Madrid, San Jose Hearthquakes ve America de Mexico ile golsüz berabere kalmıştı.

İspanyol ekibi Galatasaray'ın ardından Wolfsburg ve Cadiz'le maçlar oynadıktan sonra 19 Ağustos'ta Real Madrid'le İspanya Süper Kupa ilk müsabakasına çıkacak.

Hakemler: Levent Balcı, Uğur Erdoğan, Halil İbrahim Atabay

Galatasaray: Muslera, Veysel Sarı, Chedjou (Dk. 76 Hakan Balta), Semih Kaya, Telles, Hamit Altıntop (Dk. 60 Emre Çolak), Selçuk İnan, Melo, Bruma (Dk. 65 Umut Bulut), Olcan Adın (Dk. 72 Yekta Kurtuluş), Burak Yılmaz (Dk. 72 Amrabat)

Atletico Madrid: Moya, Juanfran, Godin, Miranda (Dk. 46 Gimenez), Siqueira (Dk. 46 Ansaldi), Mario, Tiago (Dk. 77 Hector), Gabi (Dk. 57 Raul Garcia), Arda Turan, Koke (Dk. 67 Niguez), Mandzukic

Sarı kart: Dk. 59 Ansaldi (Atletico Madrid), Dk. 90 Melo (Galatasaray)

- Karşılaşmadan notlar

Galatasaraylı taraftarlar 37 yaşında hayatını kaybeden Erkan Koyuncu için önce meşaleler yaktıktan sonra 37. dakikada üzerinde Koyuncu'nun bir resmi bulunan "Unutmayacağız, mekanın cennet olsun" yazılı pankart açtı.

Öte yandan Atletico Madrid'de forma giyen Arda Turan aleyhinde tribünde slogan atanlarla bir grup arasında kısa süreli bir gerginlik yaşandı.

Sıradaki Haber
Benzema uzattı!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz