Futbol

Kurtar yenilgiyle kapattı

17 Mayıs 2014 Cumartesi 18:20 - Son Güncelleme 17 Mayıs 2014 Cumartesi 18:23

Güvenç Kurtar'ın takımı Revan Bakü ligin son haftasında Bakü'ye 3-2 yenildi.

Azerbaycan Premier Ligi'nde Güvenç Kurtar'ın çalıştırdığı Revan Bakü, sahasında Bakü takımına 3-2 mağlup oldu.

Revan Bakü, ligin 36. ve son haftasında 5. sırada bulunan Bakü'yü konuk etti. Bayıl Arena Stadı'nda oynana maçın ilk yarısını konuk takım Rauf Aliyev'in 24. dakikada attığı golle 1-0 önde kapattı.

Bakü, Aleksandr Solic'in 83. dakikada kaydettiği golle farkı ikiye çıkardı. Ev sahibi ekip, 89. dakikada Milos Adamovic ile durumu 2-1 yapsa da Bakü, 90. dakikada Tural Gurbetov'un golüyle 3-1 öne geçti.

Revan Bakü, Juan Manuel Varea'nın uzatma dakikalarında attığı golle skoru 3-2'ye getirdi ancak bu gol puan için yeterli olmadı. Bakü, sahadan 3-2 galip ayrılarak sezonu üç puanla tamamladı.

Revan Bakü Teknik Direktörü Kurtar, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, mutlaka kazanmaları gereken önemli bir maçı kaybettiklerini söyledi.

Karşılaşmanın başında talihsiz bir gol yediklerini belirten Kurtar, "Hakemden şikayetçiyim. Bizim oyuncuya yapılan faule karşı hakem kırmızı kart vermeliydi. Hakem bizim kaderimizle oynadı. Bu yüzden maçla ilgili konuşmak istemiyorum" dedi.

Kurtar, en iyi üç oyunsunu da sakatlığı nedeniyle oynatamadığını dile getirerek, "Ligden düşüp düşmeme konusunu bilmiyorum. Göreve başladığımda ligden düşme olmayacağını söylemişlerdi" diye konuştu.

"Takımda göreve devam edecek misiniz?" sorusuna ise Kurtar, "Hakem hatası moralimi bozdu. Şu an bu konuda bir şey söyleyemeyeceğim. Buraya damgamızı vuramadık. Seneye kalırsam ilk 4'e girerim ama bu hakemler olmazsa" yanıtını verdi.

Revan Bakü, 10 takımlı ligde sezonu 22 puanla son sırada tamamladı.

Sıradaki Haber
Valencia'ya zengin iş adamı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz