Futbol

ManU'dan Premier Lig'de bir ilk!

19 Mart 2017 Pazar 22:43 - Son Güncelleme 19 Mart 2017 Pazar 22:52

İngiltere Premier Lig'de Middlesbrough'yu deplasmanda 3-1 mağlup eden Manchester United, lig tarihinde 600 galibiyete ulaşan ilk takım oldu.

Deplasmanda Middlesbrough'ya konuk olan Manchester United, küme düşmeme mücadelesi veren ve hafta içinde teknik direktörü Aitor Karanka ile yollarını ayıran rakibini Fellaini, Lingard ve Valencia'nın golleriyle 3-1 mağlup etti.

Bu sonuçla, Premier Lig tarihinde 600. galibiyete ulaşan ilk takım olan Manchester United, puanını 52'ye çıkararak bu sezon 184 gün sonra ilk 5 takım arasına yeniden yükseldi. Son beş haftayı bir galibiyetle kapatan Arsenal, 50 puanla altıncı sıraya geriledi.

Manchester ekibinde Zlatan Ibrahimovic cezası nedeniyle, Fransız yıldız Paul Pogba ise sakatlığı nedeniyle forma giymedi.

Tottenham, takibini sürdürüyor

Lider Chelsea'nin en yakın takipçisi Tottenham ise ilk yarım saatlik bölümde Eriksen ve Dele Alli'nin penaltıdan attığı gollerle Southampton'ı sahasında 2-1 yenerek zirve yarışını kayıpsız sürdürdü. Kuzey Londra ekibi, Chelsea'nin 10 puan gerisinde yer alıyor.

Sıradaki Haber
Premier Lig'deki dev maçta kazanan yok
Yükleniyor lütfen bekleyiniz