Futbol

Mourinho, Courtois'yı bırakmıyor

22 Kasım 2013 Cuma 19:12 - Son Güncelleme 22 Kasım 2013 Cuma 19:19

A.Madrid'de kiralık oynayan kaleci Courtois'yı hiçbir takıma vermek istemiyor.

İspanyol spor gazetesi Marca, Chelsea Kulübü Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun, Atletico Madrid'de kiralık olarak oynayan Belçikalı kaleci Thibaut Courtois'i hiçbir kulübü vermeye yanaşmadığını yazdı.

Haberde, Chelsea Kulübü'nün, teknik direktörü Jose Mourinho'nun talimatıyla Courtois'yı başta Barcelona olmak üzere hiçbir kulübe satmaya yanaşmadığı, tam tersine Belçikalı kalecinin sözleşmesini 3 yıl daha uzatmak istediği ileri sürüldü.

Atletico Madrid'de kiralık olarak forma giyen 21 yaşındaki Courtois'in, İngliiz ekibi Chelsea ile 2016 yılının Haziran ayına kadar sözleşmesi bulunuyor. Courtois'i isteyen kulüplerin başında, sezon sonunda takımdan ayrılacak Victor Valdes'in yerine kaleci arayışında olan Barcelona'nın olduğu bildirildi.

Chelsea'nin, kaleci Petr Cech'in yerini doldurmaya en ideal isim olarak gördüğü Courtois'ya, sözleşmesini 2019 yılının Haziran ayına kadar uzatma teklifi götürdüğü, Belçikalı kalecinin bunu kabul etmemesi halinde ise 2 yıl boyunca oynamadan yedek kulübesinde bekletmekle tehdit ettiği öne sürüldü.

Son 3 sezondur Atletico Madrid'de forma giyen Courtois, bu sezon sonunda herhangi bir yeni anlaşma olmazsa Chelsea'ye dönecek.
 

Sıradaki Haber
Ronaldo'dan 'Altın Top' için ilginç yorum
Yükleniyor lütfen bekleyiniz