Futbol

Neymar'dan Real Madrid için şok sözler

09 Ekim 2013 Çarşamba 16:27 - Son Güncelleme 09 Ekim 2013 Çarşamba 16:43

Barcelona'nın Brezilyalı yıldızı, Real'i puan çalmakla suçladı.

Barcelona'nın Brezilyalı yıldızı Neymar, Brezilya Milli Takımı kampında Real Madrid'e yönelik sert sözler sarf etti. Gazetecilere daha önce penaltı pozisyonlarındaki hakem tutarsızlığını ve kendisinin eleştirilmesine dair açıklamalarda bulunan Brezilyalı yıldız, bu kez de Real Madrid'i hedef alan açıklamalar yaptı.

"Penaltı canavarı"na kızdı!

Şampiyonlar Ligi'ndeki Celtic ve La Liga'da oynadıkları Valladolid karşılaşmasında küçük temaslarla yerde kalması eleştirilen Neymar, hakemlerin bu pozisyonları gerektiği gibi yorumlamadığını ifade etmişti. Ancak Neymar'dan asıl açıklama bugün geldi. Kendisinin "penaltı canavarı" gibi gösterilmesine karşı çıkan Neymar, Real Madrid'i puan çalmakla suçladı. Ülkesinin basınına konuşan yıldız futbolcu, Real Madrid'in Elche deplasmanında kazandığı 3 puanın kendisinin yere düşürülmesinden daha aciz bir hal aldığını söyledi.

Neymar, ezeli rakiplerinin Elche maçındaki penaltısının hesabının sorulmadan kendisine eleştiride bulunulamayacağını, Barcelona'nın oynayarak 3 puan kazandığını söyledi. Neymar'ın bu sürpriz çıkışı Brezilya basınında anında manşetlere düştü. Pepe ve Real Madrid'i eleştiren Neymar, Messi'yle de çok iyi anlaştıklarını belirtti. (Eurosport)

Sıradaki Haber
Gol atamamasını Angelotti'ye bağladı!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz