Futbol

Niko Kovac, Bayern'e el attı

03 Haziran 2018 Pazar 11:29 - Son Güncelleme 03 Haziran 2018 Pazar 11:35

Almanya Ligi'nde 6. kez üst üste şampiyon olan ve kendi rekorunu geliştiren Bayern Münih'de değişim rüzgarları esiyor.

Bavyera ekibi bu sezon Şampiyonlar Ligi yarı finalinde Real Madrid'e ve Almanya Kupası finalinde ise Frankfurt'a elenmişti. Jupp Heynckes'in emekliye ayrılması ile 1 numaralı koltuğun yeni sahibi olan Niko Kovac, kadroda köklü bir değişim planlıyor.

İspanyol basının iddiasına göre Hırvat teknik adam, Bavyera yönetimine sunduğu listede, birçok önemli ismi gözden çıkarmış gibi görünüyor. Bu isimlerin arasında en dikkat çekici olan ise Arturo Vidal.

Alman devi, Vidal'in yanı sıra Juan Bernat, Thiago Alcantara, Jarome Boateng ve satılık listesindeki isimleri elden çıkarmanın peşinde. Şilili yıldızın ayrılma ihtimaliyle, Manchester United ve Chelsea arasında büyük bir rekabet yaşanması bekleniyor.

Thiago'nun eski kulübü Barcelona'ya dönmesi muhtemel görülse de Boateng için kararın Dünya Kupası sonrasında Kovac ve Alman oyuncu arasındaki görüşme ile netleşmesi bekleniyor. Bu isimlerin yanı sıra Bayern Münih'in en önemli gol ayağı Robert Lewandowski de kısa süre önce kulüpten ayrılmak istediğini açıklamıştı..

Sıradaki Haber
Ferguson taburcu oldu
Yükleniyor lütfen bekleyiniz