Futbol

Pochettino söylentilere son verdi

12 Eylül 2019 Perşembe 20:10 - Son Güncelleme 12 Eylül 2019 Perşembe 21:34

Premier Lig ekibi Tottenham'ın menajeri Mauricio Pochettino, takımın orta saha oyuncusu Christian Eriksen ile ilgili spekülasyonlara son verdi. Pochettino, "Eriksen hiç bir zaman mutsuz olduğuyla ilgili bir açıklamada bulunmadı" dedi.

Premier Lig ekibi Tottenham'ın Arjantinli menajeri Mauricio Pochettino, Christian Eriksen ilgili dedikodulara son noktayı koydu.

Tottenham'ın menajeri, son günlerde medyada yer alan Danimarkalı orta saha oyuncusunun mutsuz olduğuyla ilgili iddiaları yalanladı.

Arjantinli çalıştırıcı, "Eriksen her zaman mutlu. Hiçbir zaman mutsuz olduğuyla ilgili açıklamada bulunmadı. Tabi ki herkesin bir hedefi vardır. O takım için önemli bir oyuncu" ifadelerini kullandı.

47 yaşındaki başarılı teknik adam, Eriksen'in sezon sonunda kontratının bitmesiyle ilgili de "Eğer kalmaya karar verirse tabi ki bizle devam edecek" açıklamasında bulundu.

Danimarkalı futbolcunun, son olarak Juventus'un yıldızı Paulo Dybala ile takas edileceği hakkında medyada haberler çıkıyordu. 27 yaşındaki Eriksen, 6 sezondur Londra ekibinin formasını terletiyor.

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
Messi’den Neymar açıklaması
Yükleniyor lütfen bekleyiniz