Futbol

PSG ve R.Madrid'e kötü haber

12 Ekim 2014 Pazar 12:09 - Son Güncelleme 12 Ekim 2014 Pazar 12:15

Raheem Sterling, Liverpool ile sözleşme uzatmaya hazırlanıyor.

Independent’ta yer alan habere göre Liverpool, sözleşmesi 2017’de sona eren ve haftalık 43,000 pound kazanan Sterling ile 2020 yılına kadar süren yeni bir mukavele imzalayacak ve haftalık ücretini de 125,000 pounda çıkaracak.

19 yaşındaki genç yıldızın menajerliğini üstlenen Impact Sports Management ile Liverpool kulübü arasındaki sözleşme uzatma görüşmelerinin son aşamaya geldiği belirtiliyor. İngiliz yıldız yeni bir sözleşmeye imza atarak Real Madrid ve PSG gibi kulüplerin ilgisini şimdilik bertaraf etmiş olacak.

Liverpool teknik direktörü Brendan Rodgers da geçtiğimiz dönemde yaptığı açıklamalarda Sterling’in Liverpool’da kalacağına inandığını söylemişti: “O bu kulübe oldukça bağlı. İyi bir menajeri var ve Liverpool’un onun için en iyi yer olduğunun farkında. Burada çok mutlu. Gelişimini kesinlikle burada sürdürmeli çünkü hala daha iyi olabilir.”

İngiliz futbolunun geleceği olarak lanse edilen Sterling, 17 yaşından bu yana Liverpool A takımı formasını giyiyor. 17 yaşında İngiltere milli takımı formasını giymeye başlayan Sterling 10 kez A milli oldu. 

(ajansspor)

Sıradaki Haber
Brezilya Baroni'yi konuşuyor
Yükleniyor lütfen bekleyiniz