Futbol

Real'de Ramos şoku yaşanıyor

28 Mayıs 2019 Salı 10:53 - Son Güncelleme 28 Mayıs 2019 Salı 11:08

Real Madrid Başkanı Florentino Perez, takım kaptanı Sergio Ramos’un bedelsiz bir şekilde Çin’e gitmek istediğini ancak bu teklifi geri çevirdiğini açıkladı.

Başkan Perez, Onda Cero radyosuna yaptığı açıklamada, Pazartesi günü Ramos’un, ofisine gelerek Çin'den çok iyi bir teklif aldığını ancak lig kurallarının transfer ücreti ödemelerine izin vermediğini söyledi.

Ramos'a bunun olamayacağını ifade eden Florentino Perez, Real Madrid'in kaptanını serbest bırakmasına izin veremeyeceğini zira bunun diğer oyunculara korkunç bir emsal teşkil edebileceğini ifade etti.

Deneyimli defans oyuncusu ile dört kez Şampiyonlar Ligi ve sayısız başarıları nedeniyle takımın en sevilen oyuncularından biri unvanına sahipken yaşanılan kötü sezon nedeniyle takımdan ayrılmayı kafasına koydu.

Ayrıca yıldız isim, yönetimle bu sene yaşadığı sorunlar nedeniyle eleştirilerin odak noktası haline geldi.

Şampiyonlar Ligi son 16 karşılaşmasında Ajax’a ikinci maçta 4-1 yenilmelerinin ardından sakatlığını bahane ederek maça çıkmadığı ortaya çıktı.

İspanyol devi La Liga’yı şampiyon Barcelona’nın 19 puan gerisinde tamamlayarak 20 yıl sonra ilk kez Lig’de 12 maç kaybetti ve ayrıca Copa del Rey turnuvasında Barcelona tarafından elenerek kötü gidişatı sürdürdü.

Kaynak: TRT SPOR
 

Sıradaki Haber
"Tarihimizin en önemli maçı"
Yükleniyor lütfen bekleyiniz