Futbol

Roma'nın rekoru Torino'ya takıldı!

04 Kasım 2013 Pazartesi 10:16 - Son Güncelleme 04 Kasım 2013 Pazartesi 11:40

10 maç üst üste galip gelen Roma'ya ilk darbeyi Torino vurdu.

İtalya Serie A'nın 11. haftasında geride kalan 10 maçın 10'nunu da kazanan Roma deplasmanda Torino engeline takıldı. 1-0 öne geçen başkent ekibi, ikinci yarıda üstünlüğünü koruyamadı ve maçtan 1-1'lik eşitlikle ayrılarak sezonun ilk puan kaybını yaşadı. 

Roma'nın golünü 28. dakikada Kevin Strootman atarken ev sahibi Torino'nun golünü ise 63. dakikada Alessio Cerci'den geldi. 

REKOR FIRSATINTI KAÇIRDI 

Torino beraberliğiyle bu sezon ilk kez bir maçta puan kaybı yaşayan sarı-kırmızılı başkent ekibi, İngiliz Tottenham Hotspur'un 1960-1961 sezonunda Premier Lig'de elde ettiği 11 maçlık galibiyet serisi rekorunu egale etme fırsatını da kaçırmış oldu. AS Roma'nın 10 maçlık galibiyet serisi de sekteye uğradı.

AS Roma, Torino'da 2 puan bıraksa da 31 puanla liderlik koltuğunda yer almaya devam ederken, liderin yakın takipçileri Napoli ve Galatasaray'ın Avrupa Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden Juventus, haftayı galibiyetle kapatarak, liderle aralarındaki 5 puanlık farkı 3'e indirdi.

Öte yandan, bir diğer başkent takımı ve Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi (J) Grubu'ndaki rakiplerinden Lazio ise evinde Genoa'ya 2-0 yenilerek, istikrarsız gidişatını sürdürdü.

Sıradaki Haber
İtalyan devi onun için geliyor
Yükleniyor lütfen bekleyiniz