Futbol

Scholes'tan ağır eleştiri

03 Ağustos 2014 Pazar 14:27 - Son Güncelleme 03 Ağustos 2014 Pazar 14:31

Paul Scholes, son yıllarda milli takımda oynayan futbolcuları eleştirdi.

Manchester United'ın sembol isimlerinden eski İngiliz futbolcu Paul Scholes, son 20-30 yıldır İngiltere Milli Takımı'nda oynayanlar gibi yakın zamanda milli takımı bırakan Liverpoollu Steven Gerrard'ın da İngiltere kariyerinde gurur duyacağı bir şey olmadığını söyledi.

Scholes, İngiliz The Sun gazetesine yaptığı açıklamada, 21 Temmuz tarihinde 14 yıl boyunca 114 defa giydiği İngiltere Milli Takımı'nı bıraktığını açıklayan Liverpool kaptanı Gerrard'ı ve kendisi de dahil son yıllarda milli takımda oynayan futbolcuları eleştirdi.

39 yaşındaki emekli orta saha oyuncusu, 1996 Avrupa Şampiyonası ve 1990 FIFA Dünya Kupası'nda yarı finale yükselmeleri bir kenara bırakıldığında İngiltere'nin 30 yıldır yeterince iyi olamadığını belirterek, "Son 20-30 yıldır İngiltere Milli Takımı'nda oynayanlar gibi Gerrard'ın da milli takım kariyerinde gurur duyacağı bir şey yok. İsterse duyabilir ama iyi bir kariyer için büyük turnuvalarda başarı elde etmelisiniz ve biz bunu başaramadık" ifadelerini kullandı.

Scholes ayrıca, Gerrard sonrası İngiltere Milli Takımı'nın kaptanının kim olacağı sorusuna, "Öne çıkan bir aday yok. Belki Wayne Rooney olabilir" yanıtını verdi.

İngiltere Milli Takımı, Brezilya'da düzenlenen 2014 FIFA Dünya Kupası'nda gruptan çıkamayarak elenmişti.

Etiketler : Paul Scholes
Sıradaki Haber
ManU yeni sezon öncesi umutlu
Yükleniyor lütfen bekleyiniz