Futbol

Sergio Ramos'tan eleştirilere cevap

11 Mart 2019 Pazartesi 20:58 - Son Güncelleme 11 Mart 2019 Pazartesi 21:28

Real Madrid'in kaptanı Sergio Ramos, İspanya basınında yer alan haberlerle ilgili bir açıklama yaptı.

Real Madrid'in kaptanı Sergio Ramos, İspanya basınında kendisi ile ilgili çıkan haberlere sosyal medya hesabından cevap verdi. 

Devler Ligi'ne Ajax yenilgisiyle veda eden La Liga'da da şampiyonluk şansını kaybeden başkent ekibinde sular durulmuyor. 

Ramos'un Ajax maçından sonra soyunma odasına giderek hem oyuncularla hem de Real Madrid Başkanı Florentino Perez'le tartıştığı basına sızmıştı. 

Bu yaşananlardan sonra yıldız oyuncu Instagram hesabından geniş kapsamlı bir açıklama yaptı.

Sözlerine "Biz futbolcular sahada konuşmayı severiz; ama bu sezon öyle olmadı." diyerek başlayan Ramos, oyuncular olarak takımın bu durumundan kendilerinin sorumlu olduğuna dikkat çekti. 

İşte Ramos'un açıklamaları:

"Son zamanlardaki gelişmeler korkunç ve ben saklanmıyorum; biz saklanmıyoruz. Oyuncular olarak biz sorumluyuz. Kaptan olarak bense en büyük sorumluyum. Bu yüzden düşündüm ki; etrafta dolaşan sorulara cevap vermenin en dürüst yolu, onlarla doğrudan yüzleşmek olacaktır."

Amsterdam’daki sarı kart bir hata mıydı?

"Baştan aşağı bir hataydı ve bunu % 200 kabul ediyorum."

O belgeseli neden çektin?

"Verilmiş sözler vardı ve asla maçın bu şekilde gelişeceğini hayal bile etmemiştim."

Başkanla (Florentino Perez) soyunma odasında tartıştınız mı?

"Soyunma odasındaki şeyler orada konuşulur ve çözülür. Herhangi bir sorun yok; sadece ortak bir kaygımız var; o da Real Madrid’in menfaati."

Takım arkadaşlarında konuşup onlara serzenişte bulundun mu?

"Her zaman soyunma odasında konuşur ve birbirimizi motive ederiz; bu her zaman yapıcı bir şekilde olur."

Marcelo ile bir çatışma yaşadın mı?

Her maçta birbirimize kızdığımız oluyor. Bu, gergin işimizin bir parçası… Bu, sıradan ve önemsiz bir olay; diğer günlük hadiseler gibi. Marcelo benim kardeşim sayılır.

Neden Valladolid’e gittin? (Dün oynanan Real Madrid-Valladolid maçı için)

Çünkü arkadaşlarımın yanında olmak ve onlara destek olmak istedim.

Teknik direktöre ne oluyor?

"Bu asla bize düşmeyen ve hiçbir zaman karışmadığımız bir karar. O koltuğa büyük saygı duyuyoruz ve her zaman Real Madrid teknik direktörünü destekliyoruz."

"Tüm bu olanlar şüphesiz ki hayal kırıklığı yaratan bir sezonun sonucu gelişti; ama eğer başarı bizi durdurmuyorsa mağlubiyet de durdurmamalı. Devam etmek, çalışmak ve gelişmek zorundayız.
Ve daima farkındayız ki; içimizden bazı şanslıların yolu Real Madrid’den geçecek, bazı şanslılarımız Real Madrid tarihinin bir parçası olacak; fakat Real Madrid hep Real Madrid’di ve öyle de kalacak. Tek bir isim tarih yazamaz; fakat tüm isimler birleşip bunu yazdılar. Hep beraber Beyaz rüyayı yeniden inşa etmeliyiz. Real Madrid sözü!"

Kaynak: TRT Spor

Sıradaki Haber
AFC'den Birleşik Arap Emirlikleri'ne ceza
Yükleniyor lütfen bekleyiniz