Futbol

Servet kazandırdı ama Mourinho...

07 Ekim 2014 Salı 00:38 - Son Güncelleme 07 Ekim 2014 Salı 00:53

PSG'nin Brezilyalı yıldızı Chelsea'den ayrılış süreci ile ilgili açıklama yaptı.

David Luiz, Chelsea'ye 51 milyon avro kazandırmış olsa da teknik direktör Jose Mourinho bu gelire karşın onu bırakmak istememiş. 27 yaşındaki oyuncu, Chelsea'nin kendisine Stamford Bridge'de kalması için yeni sözleşme teklif ettiğini ama PSG'ye gitmeyi tercih ettiğini açıkladı. 

51 milyon avro karşılığında Paris ekibinin yolunu tutan Brezilyalı oyuncu, 3-2 kazanılan Barcelona maçında harika bir performans sergilemiş ve maçın açılış golünü kaydetmişti.

Globe Esporte'ye açıklamalarda bulunan Luiz, "Chelsea bana yeni sözleşme önermişti. Ama ben Paris'e gitmeyi tercih ettim. PSG'nin bana önerdiği plan ilgimi çekmişti. Şu anda doğru tercih yaptığımdan her hangi bir şüphem yok. Chelsea'deyken güzel günler geçirdim. Bir Şampiyonlar Ligi bir de FA Kupası şampiyonluğu yaşadım" dedi.

Şanslı bir insan olduğunu sözlerine ekleyen David Luiz, "Hep büyük kulüplerde oynama fırsatı yakaladım. Chelsea de büyük kulüptü. Oradan PSG'ye transfer olarak yine büyük bir kulüpte oynama fırsatı yakaladım" ifadelerini kullandı. (Skorer)

Sıradaki Haber
Hajrovic'e büyük şok!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz