Futbol

Simeone isyan etti, niye o maçlar?

24 Ağustos 2014 Pazar 20:56 - Son Güncelleme 24 Ağustos 2014 Pazar 22:42

Atletico Madrid, yarın Rayo Vallecano deplasmanında sezonun ilk maçına çıkacak.

Geçen sezon son Barcelona maçında gördüğü kartla toplamda 5 maç sarı kart görmesinden dolayı La Liga'nın ilk hafta maçında saha dışında kalacak olan Atletico Madrid teknik direktörü Diego Simeone'den ilginç bir açıklama geldi. Simeone, Real Madrid ve Barcelona maçlarına dikkat çekerek, "Garip bir şeyler olmalı çünkü hep onlarla oluyor" diye konuştu.

İspanya 1. Futbol Ligi'nin (La Liga) son şampiyonu ve Süper Kupa'nın kazananı Atletico Madrid, 2014-2015 sezonunun ilk maçında pazartesi günü (yarın) deplasmanda Rayo Vallecano ile karşı karşıya gelecek.

Arda oynamayacak

Hazırlık çalışmaları sırasında aşırı yüklenmeden dolayı sağ ayak arka adalesinde sakatlığı bulunan Arda Turan, son antrenmana çıksa da takımdan ayrı fizik tedavi uzmanı eşliğinde çalıştı.

Rayo karşısında Arda ve geçen sezondan kart cezalısı olan Raul Garcia'yı oynatamayacak teknik direktör Diego Simeone, geçen sezon Barcelona'ya karşı oynanan son maçta gördüğü kart nedeniyle bu maçta takımının yedek kulübesinde oturamayacak.

Simeone, düzenlediği basın toplantısında, Real Madrid'e karşı oynanan Süper Kupa maçında gördüğü kırmızı karttan ötürü 8 maç ceza alma riskinin hatırlatılması üzerine, "Birisi hata yaptığında bunu ödemesi normaldir. Kararı alacak olanlar en adilini vereceklerdir. İnşallah takımın iyiliği için en azı olur" dedi.

Diego Simeone isyan etti, Niye Real Madrid?

Geçen sezon son Barcelona maçında gördüğü kartla toplamda 5 maç sarı kart görmesinden dolayı Rayo Vallecano maçında da saha dışında kalacak olan Simeone, "Geçen sezonki 5 sarı karttan 2'sini Real Madrid, 2'sini Barcelona ve 1'ini Malaga maçlarında gördüm. Real Madrid'e karşı son Süper Kupa maçında da atıldım. Madrid'e karşı oynadığımız Şampiyonlar Ligi finalinden de atıldım. Garip bir şeyler olmalı çünkü hep onlarla oluyor" diye konuştu.

La Liga'da 1. haftanın son maçında Rayo Vallecano ile Atletico Madrid, TSİ 23.00'da karşı karşıya gelecek.

İLGİLİ VİDEOLAR

Sıradaki Haber
ÖZET | Ne Mönchengladbach, ne Stuttgart
Yükleniyor lütfen bekleyiniz