Futbol

'Solksjaer olmazsa en iyi aday Pochettino'

06 Şubat 2019 Çarşamba 14:53 - Son Güncelleme 06 Şubat 2019 Çarşamba 15:04

Manchester United'ın eski kaptanı Wayne Rooney, kulübün teknik direktör Solksjaer ile devam etmemesi halinde en iyi adayın Tottenham menajeri Pochettino olduğunu söyledi.

İngiltere Premier Lig'de sezona Jose Mourinho ile kötü bir başlangıç yapan Manchester United, Portekizli teknik adamla yolları ayırdıktan sonra eski futbolcusu Ole Gunnar Solksjaer ile hayat buldu. Molde'den gelen Norveçli teknik adamın ardından takım bir anda seri galibiyetlere başladı. United, 25 hafta sonunda ilk dört ile arasındaki puan farkını sadece 2'ye indirdi. 

Takımın başına geçici olarak getirilen Solksjaer'in takımdaki geleceği sezon sonu belli olacak. Kulübün efsane futbolcularından biri olan eski kaptan Wayne Rooney'e göre Manchester United, Norveçli teknik adam ile devam etmeli. Fakat aksi bir durum olursa da en iyi aday Tottenham Hotspur'un menajeri Mauricio Pochettino: "Bu form grafiğiyle bence kulüp Solksjaer ile devam etmeli. Fakat anlaşma olmazsa bence bu görev için en iyi tercih Pochettino olacaktır" 

Arjantinli teknik adam Tottenham Hotspur'a 2014 yılında Southampton'dan geldi. Onun dönemiyle birlikte Tottenham büyük bir atağa geçerek tüm sezonları ligde üst sıralarda tamamladı. 

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
El Clasico zamanı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz