Futbol

"Tarihimizin en önemli maçı"

28 Mayıs 2019 Salı 10:33 - Son Güncelleme 28 Mayıs 2019 Salı 12:52

Tottenham'da Şampiyonlar Ligi final heyecanı yaşanıyor. Liverpool ile oynayacakları kritik karşılaşmayı değerlendiren futbolcular, kariyerlerinin en büyük maçına çıkacaklarını söyledi.

Tottenham, kulüp tarihinin en önemli maçına, cumartesi günü çıkacak.

Şampiyonlar Ligi finalinde Liverpool ile oynayacakları mücadele öncesinde açıklamalarda bulunan futbolcular, karşılaşmayı "unutulmaz bir an" olarak nitelendirdiler...

Sezon boyunca bu maç için mücadele ettiklerini söyleyen Harry Kane, ''Takım olarak bu kupayı çok istiyoruz. Herkes bu tarihi anın bir parçası olmak istiyor'' dedi.

Şampiyon olmayı herkesten çok istediğini dile getiren Son Heung-min ise, ''Uzun zamandır bu maçın hayalini kuruyorum. Elimden gelen her şeyi yapacağım'' ifadelerini kullandı.

Şampiyonlar Ligi finaline yükseldiklerine hala inanamadıklarını belirten Danny Rose, ''Kupayı kazanmak için son bir 90 dakikaya ihtiyacımız var ve evimize mutlu dönmek istiyoruz'' dedi.

Savaşmayı hiç bırakmadıklarını söyleyen Erik Lamela ise, ''Tottenham ile tarih yazma şansımız var ve bunun için sonuna kadar mücadele edeceğiz'' şeklinde konuştu.

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
Spalletti'nin müthiş koleksiyonu
Yükleniyor lütfen bekleyiniz