Futbol

Valencia'dan 'şişe' taahhüdü

01 Aralık 2014 Pazartesi 17:35 - Son Güncelleme 01 Aralık 2014 Pazartesi 17:42

Messi'ye şişe atan kişinin kimliği tespit edilirse bir daha stada alınmayacak.

İspanya Birinci Futbol Ligi'nin 13. haftasında oynanan Valencia-Barcelona maçında tribünlerden Barcelonalı futbolculara doğru atılan kapaksız, içi boş, küçük plastik su şişeleriyle ilgili soruşturma başlatıldı.

Valencia Kulübü tarafından yapılan yazılı açıklamada, plastik şişe atılmasıyla ilgili soruşturma başlatıldığı, bunu yapanların kimliklerinin tespit edilmesi halinde ömür boyu Mestalla Stadı'na alınmayacağı duyuruldu. Valencia Kulübü, spor dışı bu tip hareketlere karşı "yönetmelikte olan tüm güvenlik önlemlerinin uygulanacağını ve sıfır tolerans gösterileceğini" vurguladı.

 Şişe Messi'nin başına isabet etmişti

Mestalla Stadı'ndaki maçın 90+4. dakikasında Barcelona'nın Sergio Busquets'in golüyle 1-0 öne geçmesinin ardından futbolcuların korner bayrağı yakınlarında yaşadığı sevinç sırasında Valencialı taraftarların olduğu tribünlerden atılan plastik şişelerden biri konuk ekipten Lionel Messi'nin başına isabet etmiş, herhangi bir yara almayan Arjantinli futbolcu oyuna devam etmişti.

Bu arada Barcelona Kulübü de atılan plastik şişelerden dolayı hakeme itiraz eden Messi'nin gol sevincinden sonra sahaya geç dönüp, zaman geçirmeye çalıştığı gerekçesiyle gördüğü sarı karta itiraz edileceğini duyurdu.

Sıradaki Haber
Thierry Henry'den sürpriz karar
Yükleniyor lütfen bekleyiniz