Futbol

VİDEO | Messi mi, Ronaldo mu?

30 Ocak 2014 Perşembe 21:19 - Son Güncelleme 30 Ocak 2014 Perşembe 22:17

Arda Turan, TRT Spor'a çok özel açıklamalarda bulundu.

İspanya'nın Atletico Madrid takımında forma giyen milli futbolcu Arda Turan, TRT Spor'da yayınlanan Futbol Keyfi programına telefonla bağlanarak çok özel açıklamalarda bulundu.

En büyük hayalinin Türkiye'yi Avrupa'da en iyi şekilde temsil etmek olduğunu belirten Arda Turan, bunu başardığı için mutlu olduğunu söyledi. 

Atletico Madrid'de çok mutlu olduğunun altını da çizen Arda, "bazı maçlarda kötü oynayabilirim ama asla kötü mücadele etmem" diye konuştu

Takımda profesyonelliğin yanında inanılmaz bir sevgi olduğunu de dile getiren Arda, "bu sevginin de sahaya yansıması her zaman olumlu oluyor" dedi. 

Barcelona ve Real Madrid gibi iki dünya deviyle aynı ligde oynamalarının üzerlerinde çok fazla baskı yarattığını da belirten milli futbolcu, bunu çok çalışarak dizginlemeye çalıştıklarını kaydetti.

Arda, bir soru üzerine, "her iki oyuncu da çok özel. Her ikisi de dünya devi. Onlara karşı oynamak benim için önemli. Ama Messi'nin tarzı bana daha yakın olduğu için Messi benim için daha farklı" diye konuştu.

Etiketler : Arda Turan
Sıradaki Haber
Atletico Madrid'e kötü haber!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz