Futbol

VİDEO | Real Madrid'i bekleyen büyük tehlike!

26 Ocak 2015 Pazartesi 15:13 - Son Güncelleme 26 Ocak 2015 Pazartesi 22:36

İspanyol devinin transfer yasağı ile karşı karşıya olduğu iddia edildi.

Real Madrid transfer yasağıyla karşı karşıya... İspanyol medyası, eflatun beyazlıların genç oyuncuları yasal olmayan yollardan kadrosuna kattığını gerekçesiyle FIFA'nın soruşturma başlattığını iddia etti. 

İspanya, As Gazetesi'nin iddiası ile çalkalanıyor.

Gazete, FIFA'nın Real Madrid'e "genç oyuncuları yasal olmayan yollardan kadrosuna kattığı" gerekçesi ile soruşturma başlattığını sayfalarına taşıdı.

Haberde, FIFA'nın İspanya Futbol Federasyonu'ndan takımın yaptığı 18 yaş altı transferlerle ilgili dosya istediği vurgulandı.

Gazete ayrıca Martin Odegaard ve Mink Peeters transferlerinin soruşturulduğunu, eğer usulsüzlük yapıldığı tespit edilirse Real Madrid'e de Barcelona gibi transfer yasağı getirilebileceğini iddia etti.

Atletico Madrid'in durumu da gündemde

Bazı İspanyol gazetelerinde ise Real Madrid ile beraber Atletico Madrid'den de yaptığı transferlerle ilgili benzer bilgilerin talep edildiği öne sürüldü.

Odegaard'ın maaşı fazla bulundu

Real Madrid'in 16 yaşındaki yeni transferi Martin Odegaard'ın aldığı maaşın, formasını giyeceği 3. lig takımlarından Real Madrid Castilla'daki futbolcular arasında tartışma konusu olduğu iddiası da ortaya atıldı.

Norveçli futbolcuya haftada yaklaşık 100 bin avro ödendiğini iddia eden Real Madrid Castilla takımının kaptanı Sergio Aguza, "Bu beni rahatsız etmiyor ama yukarılarda olmak ve denilen parayı almak benim de hoşuma gider" dedi.

Çıkan haberlerde, Real Madrid A Takımı'nda forma giyen bazı futbolcuların da Odegaard'dan daha az kazandığı bilgisi verildi. 26 yaşındaki Meksikalı forvet oyuncusu Javier Hernandez'in (Chicharito) haftalık yaklaşık 65 bin avro alması örnek gösterildi.

FIFA Disiplin Kurulu geçen sezon Barcelona'yı 18 yaş altı oyuncuların transferinde yaptığı usulsüzlük sebebiyle cezalandırmış ve iki dönem transfer yasağı vermişti.

Sıradaki Haber
Alman futbolcu Müslüman oldu
Yükleniyor lütfen bekleyiniz