Futbol

Wenger: Messi ve Ronaldo'nun devri kapanıyor, yeni bir numara Mbappe

11 Mayıs 2020 Pazartesi 10:01 - Son Güncelleme 11 Mayıs 2020 Pazartesi 10:18

Arsene Wenger, Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo'nun devrinin kapanmak üzere olduğunu söyledi. Fransız teknik adama göre, dünyanın en iyi futbolcusu Kylian Mbappe olacak.

Arsene Wenger'e göre dünya futbolunda başrol oyuncuları değişecek. İngiliz basınına konuşan Fransız menajer, Messi ve Ronaldo'nun devrinin kapanmak üzere olduğunu söyledi.

Futbolda en iyilerin değişme zamanı geldiğini vurgulayan deneyimli çalıştırıcı, "Dünyanın bir numarası bana göre Kylian Mbappe olacak" dedi.

"Daha önce Messi ve Ronaldo gibi yaratıcı futbolcular görmemiştik" diyen Arsene Wenger, "Bu iki isim kariyerlerinin sonuna yaklaşıyor. Şimdi sırada yeni bir nesil var. Onların içinde de en dikkat çekeni Mbappe" ifadelerini kullandı.

Yeni jenerasyonun en iyilerinin Fransa'dan çıkabileceğini dile getiren 71 yaşındaki çalıştırıcı, "Tabii Neymar'ı da unutmamak gerekir. Hatta İngiltere'den de yeni yıldızlar çıkabilir; çünkü İngilizler altyapılara önemli yatırım yaptı" diye konuştu.

22 sene görev yaptığı Arsenal'den 2018 yılında ayrılan Arsen Wenger, FIFA'da Global Futbol Gelişim Başkanı olarak çalışıyor.

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
İspanya'da 5 futbolcunun daha sonucu pozitif
Yükleniyor lütfen bekleyiniz