Futbol

Erden Timur'dan "Kusursuz fırtına" benzetmesi

31 Mayıs 2023 Çarşamba 04:05 - Son Güncelleme 31 Mayıs 2023 Çarşamba 04:34  |  Kaynak : AA, İHA

Süper Lig'de deplasmanda MKE Ankaragücü'nü 4-1 yenerek 23. şampiyonluğuna uzanan Galatasaray'ın Sportif AŞ. Başkanvekili Erden Timur, zor bir sene geçirdiklerinin altını çizdi. Timur, sezon için "Kusursuz fırtına" benzetmesi de yaptı.

Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında konuk olduğu MKE Ankaragücü'nü 4-1 yenerek 23. şampiyonluğuna uzanan Galatasaray, Ankara'dan THY'ye ait uçakla İstanbul Havalimanı'na geldi.

Galatasaray Sportif AŞ. Başkanvekili Erden Timur, h​​​avalimanı çıkışında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Tarihteki en zor şampiyonluklardan birisini elde ettiklerini dile getirerek sözlerine başlayan Timur, zor bir sene geçirdiklerinin altını çizdi.

Sezon için "Kusursuz fırtına" benzetmesi yapan Timur, şöyle konuştu: 

"Kusursuz fırtına denir ya, sene ortasında seçim oldu. Temmuz'un 4'ünde elimizde transfer listesi yoktu. Diğer rakiplerimiz de şampiyonluğu kazanabilecek puana ulaşmış durumda. Galatasaray tarihinin en az geliri elde edilen sezonuydu. Belirsiz bir sene. Buna inandırmak ne kadar kolay bilmiyorum ama iyi insanları toplayınca her şey oluyor. Ben eminim ki sevginin giremeyeceği kalp yoktur. Mauro Icardi ve diğer herkesi ikna etmemizin tek sebebi sevgi. Çok romantik laflar gibi gelebilir ama emek ve çaba çok büyük. Nasıl bir şey yaşandığını anlatamam. Son 11 ayda gece 3'e 4'e kadar çalıştık. Son 5-6 aydır hep söylüyorum. Hakkımızsa şampiyon olalım. Hakkımızmış demek ki. Buna çok inanıyorum. İyi insanlarla, güzel gönüllerle kazanıldı bu şampiyonluk. Onu söyleyebilirim."

Geride kalan sezonda her şeyi birlikte yaptıklarını belirten Erden Timur, "Okan Hoca, teknik ekip, Florya'daki tüm çalışanlar, mutfaktaki ablalardan şeflere kadar, başta başkanımız, yönetim kurulumuz, herkesin çok büyük emeği var. Bu şampiyonluğu büyük Galatasaray taraftarına ve eşime armağan ediyorum." diye konuştu.

Galatasaray kafilesi, havalimanından polis eskortu eşliğinde Florya Metin Oktay Tesisleri'ne geçti.

Sıradaki Haber
Özbek: Kupa Pazar günü Ali Sami Yen’de olacak
Yükleniyor lütfen bekleyiniz