Futbol

Fenerbahçe ile Zenit arasında işbirliği anlaşması

27 Mart 2023 Pazartesi 14:20 - Son Güncelleme 27 Mart 2023 Pazartesi 14:36  |  Kaynak : TRT SPOR

Fenerbahçe ile Rus ekibi Zenit arasında iş birliği anlaşması yapıldı. İki kulüp, hazırlık turnuvaları, altyapı, eğitim ve genç oyuncu değişimi gibi konularda işbirliği içinde olacak.

Fenerbahçe, Rus ekibi Zenit ile iş birliği anlaşması yapıldığını duyurdu.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Zenit ile erkek futbol, kadın futbol ve erkek basketbol takımlarını kapsayacak 2 yıllık bir anlaşmaya imza atıldığı belirtildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Liglere verilen milli arada tüm geliri afet bölgelerindeki vatandaşlarımıza bağışlanacak özel maçta bir araya gelen Kulübümüz ile Zenit Kulübü arasında önemli bir adıma imza atıldı.

Erkek futbol, kadın futbol ve erkek basketbol takımlarını kapsayacak ve 2 yıl geçerli olacak bu iş birliğimiz neticesinde birçok proje birlikte gerçekleştirilebilecek.

Bu özel anlaşma çerçevesinde;

Her iki kulüp arasında her yaşta ve branşta hazırlık maçları ile turnuvalar organize edilebilecek,

Antrenör değişim ve eğitim programları ile profesyonellerin eğitimi ve değişimi de yapılabilecek.

Fenerbahçe Akademi için de Zenit Kulübü ile genç oyuncu değişim programları da dahil olmak üzere amatör futbolun gelişimi için muhtelif iş birliği içinde olacak.

Önemli bir partnerlik olarak gördüğümüz, kısa, orta ve uzun vadede daha kapsamlı şekilde gelişim göstereceğine ve olumlu yansımalar elde edeceğimize inandığımız bu adımın Kulübümüz için faydalı olmasını diliyoruz. "

Sıradaki Haber
Altay'ın tesellisi Sefa
Yükleniyor lütfen bekleyiniz