Futbol

Hakan Kutlu: Önemli maçtı, kaybettik

30 Mart 2023 Perşembe 21:54 - Son Güncelleme 30 Mart 2023 Perşembe 21:58  |  Kaynak : İHA

Erzurumspor FK Teknik Direktörü Hakan Kutlu, 4-2 kaybettikleri Altay maçı ile ilgili, “Oyun başından sonuna kadar pozisyon verdik. Oyunun üstünlüğünü Altay’a verdik. Bizden üstün gözüktüler” dedi.

Erzurumspor FK, Spor Toto 1. Lig’in 29. haftasında Pendik Stadı’nda karşılaştığı Altay’a 4-2 mağlup oldu.

Maçın ardından Erzurumspor FK Teknik Direktörü Hakan Kutlu, basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Rakipleri Altay’ı tebrik ederek sözlerine başlayan Kutlu, “İki takım için de önemli maçtı. Geldiğim günden beri takımı en düşük bugün gördüm. Maçı domine eden rakibe pozisyon vermeyen bir yapımız vardı. Oyun başından sonuna kadar pozisyon verdik. Oyunun üstünlüğünü Altay’a verdik. Bizden üstün gözüktüler. Altay çok isteyen taraf gibi gözüktü. Önemli maçtı, kaybettik. Kaybettiğimiz maçın telafisini yapıp güzel bir yerde bitirmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Dilaver Mutlu: “Bizim için 6 puanın üzerinde maçtı”

Müsabakanın ardından Altay Teknik Sorumlusu Dilaver Mutlu, basın toplantısında açıklamalarda bulundu

Mutlu, zor bir mücadeleyi geride bıraktıklarını ifade ederek, “Geçen hafta da şanssız yenilgi almıştık. Maçın başından sonuna kadar istekli, maçı isteyen taraftık. Bunu sahaya yansıttık. Erken gol de bulduk. Yediğimiz golü geciktirsek maçı daha erken koparabilirdik. İstediğimiz skoru aldık. Çok önemli maçtı. Bizim için 6 puanın üzerinde maçtı. Kazanarak avantaj sağladık. Sakarya maçında da iyi netice alarak çıkışımızı sürdürmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber
Elazığspor’a 1 maç seyircisiz oynama cezası
Yükleniyor lütfen bekleyiniz