Futbol

Herkes onu "Arda" sanıyor

17 Haziran 2014 Salı 11:48 - Son Güncelleme 17 Haziran 2014 Salı 11:53

Emre Altın, milli futbolcu Arda Turan'a olan benzerliğiyle dikkati çekiyor.

Marmaris'te paraşüt kaptanlığı yapan Emre Altın, milli futbolcu Arda Turan'a olan benzerliğiyle dikkati çekiyor.

Galatasaray'ın ardından transfer olduğu İspanya'nın Atletico Madrid takımında Türkiye'yi başarılı bir şekilde temsil eden ve geride kalan sezonda lig kupasını kaldıran Arda Turan'ın bir benzeri Muğla'nın gözde turizm merkezi Marmaris'te yaşıyor. Uzunyalı Sahili'nde faaliyet gösteren "Miami" isimli su sporları merkezinde paraşüt kaptanı olarak görev yapan Emre Altın, milli futbolcuya olan benzerliğiyle vatandaşların ve turistlerin ilgisini çekiyor. Kendisine gösterilen alakadan memnun olan 24 yaşındaki Altın, fotoğraf çektirmek isteyen Arda Turan hayranlarını geri çevirmiyor.

Altın, yaptığı açıklamada, Marmaris'te daha önce barmenlik yaptığını ancak su sporlarının daha eğlenceli olduğunu görünce bu işi yapmaya karar verdiğini söyledi. Yaklaşık 3 senedir paraşüt kaptanlığı yaptığını ifade eden Altın, işini severek yaptığını dile getirdi.

Günde en az 10 kişi Arda'ya benzetiyor

Futbola daha önce ilgisinin olmadığını ve Arda Turan'ı tanımadığını ifade eden Altın, "Su sporlarında çalışmaya başladıktan sonra saçlarımı uzattım ve çoğu kişi beni Arda Turan'a benzetmeye başladı. Arda'ya benzetilince kendisini tanıdım ve futbola ilgi duymaya başladım. Bu durum beni mutlu ediyor" dedi.

Özellikle yerli turistlerden günde en az 10 kişinin kendisini Arda zannettiğini anlatan Altın, bazen "Arda benim kuzenim, o futbolcu oldu ben buralarda sürünüyorum" diyerek şaka yaptığını kaydetti.

Yıldız futbolcu ile tanışmayı çok istediğini belirten Emre Altın, "Arda ile yan yana gelmek ve tanışmak isterim ama şu an bu imkansız gibi görünüyor" diye konuştu.

AA

Sıradaki Haber
''Bu takıma büyük emek verdim''
Yükleniyor lütfen bekleyiniz