Futbol

İki ülke ile ilgili flaş iddia!

16 Ekim 2014 Perşembe 09:25 - Son Güncelleme 16 Ekim 2014 Perşembe 09:32

Sky Sports'un haberine göre; Sırbistan ve Arnavutluk diskalifiye oldu.

UEFA, çıkan olaylar nedeniyle Sırbistan ve Arnavutluk milli takımlarını, EURO 2016 elemelerinden diskalifiye ettiği öne sürüldü.

Sky Sports'un haberine göre; UEFA, karşılaşmada çıkan olaylar nedeniyle Sırbistan ve Arnavutluk milli takımlarını, 2016 Avrupa Şampiyonası elemelerinden diskalifiye etti.

KARAR 23 EKİM'DE AÇIKLANACAK

Avrupa Birliği Dış Siyaset ile Güvenlik Yüksek Temsilcisinin Sözcüsü Maya Kociyançiç, Sırbistan - Arnavutluk maçında çıkan olay nedeniyle hayal kırıklığı yaşadıklarını dile getirdi. Maya Kociyançiç, AB'nin bu durumda herhangi bir rolü olduğuna dair Sırp basınında çıkan haberleri ise yalanladı.

AB Sözcüsü Kociyançiç, siyasetin stadyumda provokasyonlar tarafından yönetilmemesi gerektiğini de ifade ederek, bölgesel işbirliği öneminin bir kez daha altını çizdi.

UEFA KARARINI ÖNÜMÜZDEKİ PERŞEMBE GÜNÜ AÇIKLAYACAK

UEFA Basın Sözcüsü Pedro Pinto da, olaylar nedeniyle gerek Sırbistan gerekse de Arnavutluk Futbol Federasyonlarına karşı soruşturma açıldığını bildirdi.

Pinto, "Çarşamba gününe kadar Sırbistan ve Arnavutluk Futbol Federasyonları maçla ilgili savunmalarını gönderebilirler" derken, "Bizler gelecek perşembe günü maçla ilgili kararımızı açıklayacağız" dedi.

SKORER

Sıradaki Haber
R.Madrid'den 10 kupa forumu
Yükleniyor lütfen bekleyiniz