Futbol

"İngiltere Liverpool gibi oynamalı"

29 Mayıs 2014 Perşembe 15:26 - Son Güncelleme 29 Mayıs 2014 Perşembe 15:46

ManU efsanesi Scholes, İngiltere Menajeri Hodgson'a çağrıda bulundu.

İngiltere, Avrupa Şampiyonası'nda ya da Dünya Kupası'nda otomatik olarak favorilerden gösterilirdi ancak durum bu kez farklı. Adalılar, takımlarından umutla hayal arasında gidip geliyor.

İngiliz oyun sistemi de en çok tartışılan konuların başında geliyor. Savunma ağırlıklı bir oyunu takımlarına yakıştıramayanlar bu günlerde seslerini daha çok duyuruyor.

Bunların başında Manchester United efsanesi Paul Scholes geliyor. Scholes, yaptığı açıklamada, milli takımın bu sezon Premier League'de şampiyonluğun kıyısından dönen Liverpool gibi atak oynaması gerektiği düşüncesinde. Scholes, bu durumda 4 ya da 5 Liverpool'lu oyuncunun 11'de başlaması gerektiğine de inanıyor.

Roy Hodgson'a "atak futbol" çağrısı yapan Scholes'a göre Liverpool'un bu sezonki başarısında büyük pay sahibi olan Steven Gerrard, Daniel Sturridge, Raheem Sterling, Jordan Henderson ve Glen Johnson mutlaka oynamalı. Scholes, bununla birlikte, Manchester United forması giyen Michael Carrick'in kadroya alınmamasını da eleştirdi.

Scholes'a göre Gerrard sakatlanırsa yerini alacak kimse yok ve Frank Lampard ya da Jack Wilshere kaptanın yerini doldurabilecek oyuncular değil...

İngiltere, Dünya Kupası finalleri D Grubu'nda İtalya, Uruguay ve Kosta Rika ile mücadele edecek.

Sıradaki Haber
Bursaspor'da Şenol Güneş dönemi
Yükleniyor lütfen bekleyiniz