Futbol

Jesus: Dün yaşananlar fazlaydı

03 Şubat 2023 Cuma 17:16 - Son Güncelleme 03 Şubat 2023 Cuma 17:29  |  Kaynak : TRT SPOR

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Adana Demirspor maçında yaşananlarla ilgili açıklamalarda bulundu. Portekizli çalıştırıcı "Her şey adil şekilde ilerlerse, biz zaten lider oluruz." dedi.

Daha önce hakemler hakkında konuşamadığını vurgulayan Jorge Jesus, Adana Demirspor maçında yaşananların fazla olduğunu söyledi. 

Fenerbahçe taraftarlarına da seslenen Jesus "Bizler mağdur olduk. Taraftarlar bundan etkilendi. Adaletsiz hakem kararları vardı. İki penaltımız vardı. VAR devreye girmeliydi. Görmediler değil, devreye girmediler. Fenerbahçe yara aldı" dedi. 

"Dün yaşananlar fazlaydı"

"Türkiye'ye geldiğimden beri hakemler hakkında konuşmadım. Onlara saygı duyuyorum ama dün yaşananlar fazlaydı. Yıllardır bu işi yapıyorum, daha önce hiçbir takımın saha içinde bu kadar mağdur edildiğini görmemiştim.

"Terbiyesizlik yapmadım"

"Maç sonu hakeme gidip bunu söylemek istedim. Son pozisyon için yanına gittim. Terbiyesizlik yapmadım. Hakemin yanında çok oyuncu vardı. Bizim oyuncuları uzaklaştırmak istedim. Penaltılardan bahsetmedim. Son pozisyondaki serbest vuruşu söyledim. Ama bana kırmızı gösterdi. Nedenini bilmiyorum. Saygısız davranışta bulunduğumu söyledi ama ben kötü bir şey demedim."

"Ligin bitmesine çok var"

"Galatasaray'ın 6 puan gerisindeyiz. Ligin bitmesine çok var. Türkiye Ligi çok çekişmeli. Türkiye'de her takım puan kaybediyor. Biz yeniden lider olabiliriz. Puan farkını kapatmak için devam edeceğiz."

Sıradaki Haber
"Buraya hukuk aramak için geldim"
Yükleniyor lütfen bekleyiniz