Futbol

"Futbolcularımın bacakları titriyordu"

10 Ekim 2013 Perşembe 21:55 - Son Güncelleme 15 Ekim 2013 Salı 16:39

Tavur, bu düzeyde uluslararası bir karşılaşmaya ilk kez çıktıklarını söyledi.

UEFA Avrupa Kadınlar Şampiyonlar Ligi 1. Tur ilk maçında Polonya Temsilcisi RTP Unia Raciborz: 2-1 mağlup eden Konak Belediyespor'un teknik direktörü Hüseyin Tavur, zor bir maçı galip tamamladıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Tavur, maçın ardından düzenlenen basın toplansıtısında, karşılaşmada kontra ataklarla skora gitmeye çalıştıklarını ve bunu başardıklarını belirtti.

Kadın futbolunu geliştirme mücadelesi verdiklerini, henüz yolun başında olduklarını ve yapılacak çok işin bulunduğunu ifade eden Tavur, "Zor oldu, ama kazandığımız için mutluyuz. Maçtan önce yaptığımız toplantıda, daha önce bu düzeyde uluslararası bir karşılaşmaya çıkmadıkları için futbolcularımın bacakları titriyordu. Cosmina cezalı duruma düştü. Rövanşta daha iyi olacağımızın sözünü verebilirim" diye konuştu.

Takım kaptanı Didem ise, galip geldikleri için mutlu olduklarını belirterek, "Gördüğünüz gibi yapabiliyoruz. Kadın futboluna destek bekliyoruz" dedi.

RTP Unia Raciborz Teknik Direktörü Trawinski Remigiosz ise iki takımın da iyi mücadele sergiledeklerini, rövanşın da bu müsabaka gibi zevkli olacağını dile getirerek, Konak Belediyespor'u tebrik etti.

Sıradaki Haber
Konak Belediyespor evinde kazandı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz