Futbol

Konak Belediyespor'dan şampiyonluk sözü

01 Aralık 2013 Pazar 11:44 - Son Güncelleme 01 Aralık 2013 Pazar 11:46

Konak Belediyespor Kadın Futbol Takımı gelecek sene için şampiyonluk sözü verdi.

UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde Avusturya temsilcisi Neulengbach'a yenilerek çeyrek final yolundan dönen Konak Belediyespor Kadın Futbol Takımı gelecek sene için şampiyonluk sözü verdi.

Belediye başkanı Hakan Tartan, Konak Belediyespor Kadın Futbol Takımının Avrupa Şampiyonluğu yolundaki hedefinin bu yıl sadece ertelendiğini, gelecek yıl için kızlardan "final oynayacağız" sözü aldığını belirtti.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Konak Belediyespor olarak tarih yazdıklarını vurgulayan Tartan, şunları kaydetti:

"Kadın futbolcularımız üç takımı da yenerek gruptan lider olarak çıktılar. Polonya'yı da elediler. İzmirli kızlar Türkiye'nin yüz akı oldular. Biz beş ligde mücadele ettik ve beşinde de şampiyon olduk. Kadın futbol takımımız hem şampiyon oldu hem de şampiyonlar liginde Avrupalı ekiplerle oynadı. Konak Belediyespor Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş gibi ülkemizi Avrupa'da temsil ediyor. Bu kızlara sahip çıkılırsa, Türkiye'nin ve İzmir'in adını futbolla dünya ezbere bilecek."

"Biz buradayız, sonuna kadar savaşacağız"
Teknik direktör Hüseyin Tavur da şampiyonlar liginde ilk yılları olduğunu belirterek, "Avrupa'da futbolun nasıl oynandığını gördük. Çok tecrübe kazandırdı bize. Bu sene tecrübe kazandık diye düşünüyorum. Önümüzdeki yıllarda çok daha iyi, ayağını yere çok daha sağlam basan bir Konak Belediyespor olacak. Bu sene hiç mağlubiyet almadan şampiyon olmak istiyoruz" dedi.

Tavur, kendisi ve yıldız oyuncu Cosmina Duşa hakkında takımdan ayrılacakları söylentileri karşısında, "Basında hem benim için hem de Cosmina için takımdan ayrılıyor diye söylentiler çıktı. Hayır, biz buradayız, sonuna kadar savaşacağız. Tek hedefimiz de bu sene yine şampiyon olup Şampiyonlar Ligi'ne katılmak" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
5 maçta 40 gol!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz