Futbol

Khedira gelecek sezon ayrılıyor!

26 Mart 2015 Perşembe 13:52 - Son Güncelleme 26 Mart 2015 Perşembe 14:18

Almanya ile Dünya Kupası'nı kazanan Khedira takımdan ayrılacağını açıkladı.

Almanya'nın Dünya Kupası'nı kazanmasında önemli bir pay sahibi olan Sami Khedira bu sezon Real Madrid'de forma şansı bulamadı. Sözleşmesi sezon sonu bitecek olan ortasaha oyuncusu İspanyol ekibinden bedelsiz olarak ayrılacak.

Kararını Real Madrid yönetimi ve teknik direktör Carlo Ancelotti ile de paylaştığını söyleyen Khedira; "Henüz hiç bir kulüple görüşme yapmadım. Tek bildiğim gelecek sezon Real Madrid formasını giymeyeceğim" dedi.

27 yaşındaki oyuncunun gelecek sezon hangi takımın formasını giyeceği merakla bekleniyor. İngiliz basınına göre, Khedira'yı devre arasında da transfer etmek isteyen Arsenal, Alman oyuncunun olası adreslerinden biri. Khedira'nın, Schalke 04 forması giymeye de sıcak baktığı söyleniyor. Stuttgart'ta yıldızı parlayan Sami Khedira, Real Madrid'e 2010 Dünya Kupası'nda gösterdiği üstün performansın ardından Mesut Özil'le beraber aynı sezon transfer olmuştu. 

Ligde en son Atletico Madrid'e 4-0 yenildikleri maçta forma giyen Alman futbolcu, Şampiyonlar Ligi'nde ise Schalke 04'e 4-3 yenildikleri karşılaşmada 58 dakika görev aldı. 

Sıradaki Haber
Bazdaric 'ciddiyet' istiyor!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz