Futbol

Gol düellosunda kazanan yok

05 Mart 2014 Çarşamba 17:15 - Son Güncelleme 05 Mart 2014 Çarşamba 18:25

A2 Milli Futbol Takımı, Slovakya A2 Milli Takımı ile 4-4 berabere kaldı.

International Challenge Trophy B Grubu'nda, Türkiye A2 Milli Futbol Takımı, Slovakya A2 Milli Takımı ile 4-4 berabere kaldı.

GAP Arena Stadı'nda oynanan maçta Türkiye'nin gollerini, 29. dakikada Cenk Tosun, 15, 53 ve 61. dakikalarda Tunay Torun kaydetti.

Slovakya'nın gollerini ise 12. dakikada İvan Sharanz, 42. dakikada Michal Skvarka ile 45 ve 65. dakikalarda Adam Zrelak attı.

Stat: GAP Arena

Hakemler: Jochem Kampuis, Richard Polman, Terry Hoekstra'nın

Türkiye: Günay Güvenç, Lokman Gör, Alper Uludağ, Selim Ay (Dk. 87 Ümit Kurt), Umut Gündoğan, Serdar Gürler (Dk. 73 Gökhan Karadeniz), Ömer Bayram (Dk. 46 Özgür Çek), Cenk Tosun, Emre Çolak, Tunay Torun, Salih Dursun

Slovakya: Patrik Le Giang, Branislav Ninaj, Lukas Pauschek, Dionatan Teixeira, Michal Skvarka, Ivan Shranz, Robert Mazan (Dk. 32 Martin Varablec), Adam Zrelak, Patrik Hrosovsky, Jakub Vojtus (Dk. 46 Karol Meszaros), Richard Lasik (Dk. 62 Martin Chrien)

Sarı kartlar: Dk. 28 Umut Gündoğan, Dk. 56 Selim Avcı (Türkiye), Dk. 34 İvan Shranz, Dk. 90 Martin Varablec (Slovakya)

Goller: Dk. 15, Dk. 53 ve Dk. 61 Tunay Torun, Dk. 29 Cenk Tosun (Türkiye), Dk. 12 İvan Shranz, Dk. 42 Michal Skvarka, Dk. 45 ve Dk. 65 Adam Zrelak (Slovakya)

Erkasap: "Hepsi elinden geleni yaptı"

A2 Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Müfit Erkasap, 4-4 berabere kaldıkları Slovakya A2 Milli Takımı maçına ilişkin, "Hepsi elinden geleni yaptı, hiçbir futbolcuyu ayırmak istemiyorum, hepsi dört dörtlük oynadı" dedi.

Erkasap, maçın oynandığı GAP Arena Stadyumu'nda düzenlediği basın toplantısında, çok sayıda gol pozisyonuna girmelerine rağmen bunları iyi değerlendiremediklerini belirtti.

Karşılaşmada atılamayan gollere üzüldüğünü ifade eden Erkasap, "İki takımın da girdiği gol pozisyonlarına bakarsak bizim çok daha önde olmamız gerekiyordu. Ben bütün futbolcularımı canı gönülden kutluyorum, hepsi takımlarını bırakıp geliyor ve Türkiye'yi temsil ediyor. Hepsi elinden geleni yaptı, hiçbir futbolcuyu ayırmak istemiyorum, hepsi dört dörtlük oynadı" diye konuştu.

Karşılaşmanın Şanlıurfa'da oynanmasına ilişkin de değerlendirmede bulunan Erkasap, Şanlıurfa'daki sporseverleri ve spor tesislerini daha iyi değerlendirmek ve adını duyurmak için burayı tercih ettiklerini kaydetti.

Erkasap, kendisinin de Şanlıurfalı olduğunu hatırlatarak, kentte sportif faaliyetlerin artmasına ilişkin elinden gelen desteği vereceğini sözlerine ekledi.

Sıradaki Haber
İşte İsveç'in 11'i
Yükleniyor lütfen bekleyiniz