Placeholder Broadage Row
İsmail Yüksek: Artık tek hedefimiz var

A Milli Futbol Takımımızın genç futbolcusu İsmail Yüksek, "Tarihimizde ilk defa gruptan lider çıktık. Çok mutluyuz. Artık tek hedefimiz var, Almanya'da güzel işler yaparak ülkemizi gururlandırmak" ifadelerini kullandı.

Galler'le deplasmanda 1-1 berabere kalarak EURO 2024'e grup liderliğiyle katılan A Milli Futbol Takımımız'da İsmail Yüksek, maçın ardından görüşlerini TRT SPOR'la paylaştı...

Milli futbolcumuz İsmail Yüksek'in TRT SPOR mikrofonlarına sarf ettiği sözler şöyle:

"Çok mutluyuz. Tarihimizde ilk defa gruptan lider çıktık. Bunun için tüm takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. 3 gün önce özel bir maç da olsa Almanya gibi güçlü bir rakibi, deplasmanda, öyle bir oyunla mücadele ederek galip geldik. Ardından 3 gün sonra aynı şekilde Galler gibi bir takımla mücadele etmek gerçekten çok zordu. Özellikle ikinci yarı ortaya koyduğumuz mücadele çok mutluluk vericiydi. Tarihimizde ilk defa bu başarıyı sağladığımız için daha da mutluyuz. Hep şunu söylüyorum. Bu takımın özel bir gücü var, yeteneği var. Jenerasyon olarak genç bir takımız ama gelişime açık ve gelişimi seven bir takımız. Artık tek hedefimiz var Almanya'da önemli işler yapmak. Bizi destekleyen herkese çok teşekkür ederiz. Umarım Türkiye'mizi, ülkemizi Almanya'da daha da büyük gururlandırırız."

"Almanya maçı çok yoğun geçti. Yol çektik, yorgunduk. İstediğimiz gibi oyuna giremedik. Konsantrasayon eksikliğinden dolayı yaptığımız hatalar vardı. Ama soyunma odasında hocamızın verdiği taktik ve tekniklerle ikinci yarıya girerken inancımızı daha çok sağladı. Vazgeçmeyecektik. Buraya lider geldik, lider dönmek istiyorduk. Özellikle 2. yarı ortaya koyduğumuz oyunu Avrupa Şampiyonası'nda daha da üstüne koyarak, ülkemizi gururlandıracak şekilde devam ederiz."

"Son 4 maçta en önemli özelliğimiz bence vazgeçmemekti. Hocamız içeride de bize bunu söyledi. Özel bir ekibiz, genç bir ekibiz. Mücadeleyi seven, vazgeçmeyen bir ekibiz. Ülkemizi daha fazla gururlandırmayı çok istiyoruz."