Futbol

Lucescu: Biz geleceğin takımıyız

11 Eylül 2018 Salı 00:27 - Son Güncelleme 13 Eylül 2018 Perşembe 16:26

A Milli Takım Teknik direktörü Mircea Lucescu, İsveç'i 3-2  mağlup ettiğimiz maçtan sonra açıklamalarda bulundu. 

Bu karşılaşmanın Rusya maçının devamı olduğunu belirten Lucescu "Sonuçta Rusya maçının ikinci yarısını da iyi oynamıştık ama şanssızdık. Bu ekip sonunda arkadaşlıklarını, dostluklarını, birlikte oynamayı sahaya yansıttı. Rusya maçı, Tunus maçı, İran maçı, bu maçların hepsinde iyi oynadık aslında" dedi.

 Bu zaferin devamının gelmesi gerektiğini ifade eden Rumen teknik adam, "Zafer önemli, biz maçı kazanmaya gidiyoruz ama oyun açısından Rusya'dan daha iyiyiz. Oyuncularımızın yaşını topladığımızda, İsveç'ten de 40 yaş daha küçüğüz. Bu bizim ekibimizin, geleceğin takımı olduğunu gösteriyor" ifadelerini kullandı. 

Sonuçtan memnun olduğunu vurgulayan Lucescu, Emre Akbaba sorusuna "Oyuncuların ne zaman oynaması gerektiğini benden iyi kimse bilemez. Eğer ben diğerleri gibi düşünseydim, Galatasaray'ın Trabzonspor'a 4-0 kaybettiği maça bakarak Emre'yi almamalıydım." şeklinde yanıt verdi.

"Devamının gelmesi lazım"

"Biz bu maçı kaybedebilirdik ama gerçekten iyi oynadık. 62'ye 38 gibi bir topla oynama yüzdesine sahiptik. Oyunu biz domine etmek istiyorduk. Sonuç önemli, sonuç aldık. Aldık devamının gelmesi lazım, yoksa bu sonucun anlamı kalmaz."

İLGİLİ VİDEOLAR

Sıradaki Haber
Rusya, Çekya'yı rahat geçti
Yükleniyor lütfen bekleyiniz