Futbol

Milli Takımımız, Dünya Kupası'nda çeyrek finalde

02 Kasım 2018 Cuma 09:09 - Son Güncelleme 02 Kasım 2018 Cuma 13:46

 

Avrupa Şampiyonu Ampute Futbol Milli Takımımız, Dünya Kupası'nda da fırtına gibi esiyor. Şampiyonadaki dördüncü maçında İrlanda'yı 4-0 yenen milliler, adını çeyrek finale yazdırdı. Ay-yıldızlılar çeyrek finalde Rusya ile karşılaşacak. Maç, bu gece sabaha karşı 04'te TRTSPOR'dan canlı yayınlanacak. 

 22 ülkenin katıldığı Ampute Futbol Dünya Kupası Meksika'nın San Juan kentinde devam ediyor.

Serkan Dereli (2), Şeyhmus Erdinç ve Savaş Kaya'nın golleriyle mücadeleyi 4-0 kazandı. Ay-yıldızlılar bu sonuçla adını çeyrek finale yazdırdı.

Maçtan sonra TRTSPOR'a konuşan milli futbolcu Serkan Dereli, "Takım olarak güzel bir galibiyet aldık. Hepimiz mutluyuz. Allah'ın izniyle inşallah yarın ki maçı da alacağız. Buradan galibiyet Türk halkına armağan olsun" dedi.

"Çok teşekkür ediyoruz TRT'ye" 

Fatih Erdaş ise, "Kilometrelerce uzaklıktayız. Gece sabaha karşı 3-4. Herkes bize mesaj atıyor. TRT aracılığıyla çok teşekkür ediyoruz TRT'ye. Onların duaları yetiyor. Yine tek yürek olduk. Yine hedefe kilitlendik. Hedef yine şampiyonluk. O güzel uykularından feragat ediyorlar. Kupayla geleceğiz Türkiye'ye Allah'ın izniyle" ifadelerini kullandı. 

Milli Takımız, çeyrek finalde Rusya ile eşleşti. Türkiye - Rusya çeyrek final yarın 04.00'te oynanacak. Karşılaşma TRTSPOR'dan canlı yayınlanacak. 

Millilerimiz turnuvaya 4-1'lik Kenya galibiyetiyle başlamıştı. İkinci maçında Liberya'nın sahaya çıkmaması nedeniyle 3-0 hükmen galip sayılan Milli Takımız, gruptaki son maçında ABD'yi 5-1 mağlup etmişti.

Sıradaki Haber
17 Yaş Altı Milli Futbol Takımı, Elit Tur'a yükseldi
Yükleniyor lütfen bekleyiniz